Elfi nieuwe sponsorpartner AZ

Vastgoedonderneming Elfi en AZ hebben een vijfjarige sponsorovereenkomst gesloten. Vanaf juli is Elfi de nieuwe partner van de Eredivisieclub. De komende vijf jaar schittert Elfi onder andere op de achterkant van het shirt.

‘Focus, fitheid en doorzettingsvermogen’
Elfi oprichter Jasper de Rooij geeft aan dat het Elfi-team gedreven wordt door duurzaam en resultaatgericht ondernemen. “Focus, fitheid en doorzettingsvermogen spelen ook bij ons een belangrijke rol. Wij werken samen met partners die net als wij de hoogst haalbare kwaliteit en prestaties nastreven. Daarom spreekt de samenwerking met AZ ons zo aan. We kijken uit naar een plezierig, sportief en duurzaam partnership”.

‘Past bij AZ’
Algemeen directeur van AZ Robert Eenhoorn ziet belangrijke overeenkomsten in de kernwaarden van AZ en Elfi. “Elfi is een familiair en ambitieus bedrijf dat persoonlijke aandacht nastreeft en net als wij enorm gemotiveerd is om flink door te blijven groeien. Daar staan wij als AZ ook voor. De samenwerking van vijf jaar aangaan, spreekt van beide kanten veel vertrouwen uit.”

‘Sportief karakter’
Commercieel Directeur Michael Koster van AZ: “Het partnership met Elfi is zeker gezien het sportieve karakter dat het bedrijf de afgelopen jaren al heeft getoond een perfecte match.
Het spreekt ons aan dat het een uniek bedrijf is in zijn soort met een actieve rol in de markt en ook in ons achterland. Voor ons is Elfi een mooie opvolger van AFAS.”

‘Dromen, durven en doen’
Bij Elfi geloven wij in dromen, durven en doen. Onze ambitie is groot. Ook in onze maatschappelijke betrokkenheid speelt het sportieve karakter een belangrijke rol. Elfi heeft zich eerder onder meer verbonden aan dameswielerploeg Jumbo-Visma en de hockeyclub’s Amsterdam en Pinoké.

Over Elfi
Elfi is een ambitieuze vastgoedonderneming opgericht door Jasper de Rooij. Elfi wil de vastgoedmarkt een nieuwe impuls geven met het transformeren van bestaande gebouwen naar hoogwaardige woningen tegen een eerlijke prijs met veel aandacht voor de wensen van huurders. Het team van Elfi houdt graag de vaart erin om grote stappen te kunnen zetten. Dankzij ons kleine team zijn we in staat om snel te schakelen en houden wij het persoonlijk.

contact
In contact komen met Elfi?