Elfi nieuwe subsponsor en Zuiver verlengt samenwerking met Team Jumbo-Visma

Met Elfi begroet Team Jumbo-Visma een nieuwe subsponsor. Daarnaast blijft Zuiver Vastgoed Groep trouw aan het Nederlandse team.

Elfi is vanaf dit seizoen sponsor van Team Jumbo-Visma, waarbij het bedrijf de wielerploeg zal ondersteunen. Elfi opgericht door De Rooij streeft een nieuwe manier van huren na. Karakteristieke panden krijgen een nieuwe functie en worden getransformeerd naar kwalitatief hoogstaande huurappartementen in het middensegment. De ambitie van het bedrijf is net als bij Team Jumbo-Visma groot en Elfi verbindt zich daarom tot en met 2023 aan Team Jumbo-Visma. De samenwerking zal met het logo van Elfi uitdragen worden op het shirt van de vrouwenploeg.

De Rooij laat weten: “Voor Elfi geldt dat we gedreven worden door duurzaam en resultaatgericht ondernemen, door middel van focus, fitheid en doorzettingsvermogen. We werken samen met betrouwbare partners die net als wij de hoogst haalbare kwaliteit nastreven. Daarom spreekt de samenwerking met Team Jumbo-Visma ons zo aan. We kijken uit naar een plezierig, sportief en duurzaam partnership”.

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Elfi gelooft net als Team Jumbo-Visma in dromen, durven en doen. Ze zijn vooruitstrevend, een kernwaarde die wij ook nastreven binnen de sport. We zijn er dan ook trots op dat Elfi vanaf dit seizoen deel uitmaakt van onze partnergroep.”

Zuiver Vastgoed Groep is al sinds 2019 subsponsor van Team Jumbo-Visma en verlengt deze samenwerking met drie jaar als sponsor van het schaatsen. “We hebben al een aantal jaar kunnen rekenen op de steun van Zuiver Vastgoed Groep. De insteek van deze samenwerking was samen bouwen aan langdurig succes. De uitbreiding van het bestaande sponsorschap draagt eraan bij dat we op het domein van wielren- én schaatssport op zo veel mogelijk vlakken op het hoogste niveau kunnen presteren. Het is mooi om te zien dat veel van onze huidige partners de waarde inzien van onze gecombineerde schaats- wielerploeg en deze willen ondersteunen”, aldus Plugge.

Voor meer informatie over of interesse in Elfi of Zuiver Vastgoed Groep, stuurt u een e-mail naar Axel Vogel axel@elfi.nl.

 

 

contact
In contact komen met Elfi?