skip to content

In ontwikkeling

Burgemeester Verderlaan

Utrecht, Utrecht

Elfi heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Burgemeester Verderlaan 9 in Utrecht aangekocht met plannen om het te transformeren tot appartementen en uit te breiden met nieuwbouw. Het doel is om in totaal 29 moderne appartementen te realiseren.

Vanaf

-


Oppervlakte

45-80 m2


Beschikbaar

-


Wonen in het hart van Nederland
Wonen in de stad Utrecht is een geweldige ervaring. Het biedt niet alleen de voordelen van een bruisende stad, maar ook de charme van een historische stad met oude grachten en monumentale gebouwen. Utrecht is een culturele en creatieve stad waar er altijd wel iets te beleven is. Van de vele musea, concertzalen en theaters tot de uitgebreide selectie aan restaurants en winkels, er is voor elk wat wils. 

Langerak buurt
De Langerak buurt, gelegen in het stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht, biedt een aantrekkelijke en comfortabele woonomgeving. Omgeven door veel groen is het een rustige buurt met alle nodige voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, scholen en sportclubs.

Leidsche Rijn Centrum, op slechts 5 minuten rijden met de auto, biedt daarnaast nog veel meer, zoals de grootste Foodmarkt van Nederland en gezellige pleinen met terrasjes, koffietentjes en restaurants. Kortom, de Langerak buurt is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving zonder afstand te doen van de stadse levendigheid.

Bereikbaarheid
Deze buurt is perfect gelegen nabij de rijkswegen A2, A12 en A27 en biedt daarom een ideale uitvalsbasis. Bovendien is er een directe busverbinding naar Utrecht Centraal, die slechts 14 minuten duurt. Het NS-station Leidsche Rijn bevindt zich op slechts 1,5 kilometer afstand.

Huurwoning Utrecht
Ben je op zoek naar een huurwoning in Utrecht? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden