skip to content

In ontwikkeling

Woodstock

Almere

Elfi heeft het bedrijfsgebouw Woodstock op Louis Armstrongweg 26 aangekocht met plannen om het te ontwikkelen tot 40 energiezuinige woningen met stadsverwarming en een A++ energielabel. Het gebouw is gelegen in de Muziekwijk, in Almere Stad West.

Vanaf

€950


Oppervlakte

48-90 m2


Beschikbaar

Medio 2025


Het toekomstige Woodstock gebouw zal worden uitgebreid met 2 extra verdiepingen, waardoor het totaal op 6 verdiepingen komt. De bestaande kelder zal worden hergebruikt en aangepast om plaats te bieden aan de extra verdiepingen. Daarom hebben de architect en de constructeur een lichte constructie ontworpen om dit mogelijk te maken. Het bestaande gebouw zal zorgvuldig worden gedemonteerd, zodat de oude structuur kan worden hergebruikt in een ander project.

Wonen in Muziekwijk
Muziekwijk is een populaire buurt in het district Almere Stad West. Het is een levendig gebied met veel groene ruimtes, parken en water. Er zijn verschillende voorzieningen op loop- of fietsafstand, zoals winkels, scholen, gezondheidscentra en sportfaciliteiten. De buurt heeft ook een goed openbaar vervoerssysteem, met een treinstation en verschillende buslijnen. Vanwege de centrale ligging zijn steden zoals Amsterdam, Utrecht en Hilversum gemakkelijk bereikbaar. Muziekwijk is een ideale plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van rust, groen en stedelijke voorzieningen.
Huurwoning in Almere
Bent u op zoek naar een huurwoning in Almere? Meld u gratis aan en wij houden u op de hoogte van de voortgang van dit project.

Huurwoning Almere
Ben je op zoek naar een huurwoning in Almere? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden