skip to content

In ontwikkeling

Scharwoude

Scharwoude

Elfi zal het voormalige hoofdkantoor van Strukton in Scharwoude transformeren tot 42 moderne appartementen. Het gebouw ligt aan de IJsselmeerdijk en biedt een prachtig uitzicht over het Markermeer. Hier geniet je van een rustige, groene omgeving op slechts tien minuten rijden van Hoorn.

Vanaf

€850


Oppervlakte

60 m2


Beschikbaar

Juli 2025


Wonen aan het Markermeer in Skerwou
Skerwou, zoals het in het Westfries wordt geschreven en uitgesproken, is een knus dorp met 415 inwoners, gelegen op 10 minuten rijden van Hoorn. Aan de rand van het dorp ligt de Simajaput, een karperput die in 1675 is ontstaan door kleiwinning voor de versteviging van de dijken tussen Hoorn en Schardam. Hier vind je ook het gezellige pannenkoekenrestaurant Ootje Konkel.

Hoorn om de hoek
Op slechts enkele minuten rijden met de auto of fiets ligt de stad Hoorn. Aan de rand van Hoorn bevinden zich handige winkels en supermarkten. In de historische binnenstad kun je heerlijk winkelen en zijn er gezellige restaurants en terrasjes te vinden. Daarnaast biedt Hoorn diverse bioscopen en sportscholen, en zijn er verschillende sportverenigingen actief.

Bereikbaarheid
Scharwoude is goed bereikbaar met de auto via de N506 en de N247, die beide in verbinding staan met de A7 snelweg. Ook is er een busverbinding van en naar Hoorn.

De woningen
De oppervlaktes van de appartementen variëren van 50m2 tot 70m2. De woningen beschikken allemaal over twee aparte slaapkamers. Een aantal woningen krijgt een terras of balkon.

Huurwoning Scharwoude
Ben je op zoek naar een huurwoning in Scharwoude? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden