skip to content

In ontwikkeling

Spanbroekerweg

Spanbroek

In deze voormalige huishoudschool ‘Lidwina’ was sinds 1997 het Frisia Museum gevestigd en vanaf 2005 Scheringa Museum voor Realisme. Elfi heeft deze bedrijfslocatie gekocht om er in de nabije toekomst 54 moderne appartementen te realiseren.

Vanaf

€850


Oppervlakte

40-70 m2


Beschikbaar

Juli 2025


Wonen in het landelijke Spanbroek
Spanbroek is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Holland. Het dorp telt ongeveer 4.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Opmeer. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. In de 13e eeuw werd hier een kerk gebouwd, die nog altijd een belangrijk kenmerk vormt van het dorpsgezicht.

In het centrum van Spanbroek vind je diverse winkels, waaronder een supermarkt en enkele speciaalzaken. Ook zijn er verschillende horecagelegenheden waar je terecht kan voor een hapje en een drankje. Het dorp heeft een actieve gemeenschap en er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een jaarlijkse kermis en een feestweek. Ook zijn er diverse sportverenigingen actief in het dorp.

Al met al is Spanbroek een rustig en gezellig dorp met een rijke geschiedenis en een mooie omgeving. Het is een fijne plek om te wonen!

Bereikbaarheid
Spanbroek is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het dorp ligt nabij de snelweg A7. Vanuit Amsterdam is het ongeveer 45 minuten rijden naar Spanbroek, vanuit Hoorn slechts 15 minuten. Wie met het openbaar vervoer reist, kan gebruik maken van de trein of de bus. Het dichtstbijzijnde treinstation is Obdam, dat op ongeveer 4 kilometer afstand van Spanbroek ligt. Vanaf hier rijden regelmatig treinen naar Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die door Spanbroek rijden en het dorp verbinden met omliggende dorpen en steden. Zo is er bijvoorbeeld een rechtstreekse busverbinding met Hoorn en Alkmaar.

De appartementen
De appartementen variëren in oppervlakte van 50m2 tot 70m2 en hebben twee aparte slaapkamers. Een aantal appartementen heeft een terras of balkon.

Huurwoning Spanbroek
Ben je op zoek naar een huurwoning in Spanbroek? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden