skip to content

In ontwikkeling

Visstraat

Dordrecht

Gelegen in het centrum van Dordrecht, staat de Visstraat bekend om zijn historische gebouwen en charmante uitstraling. In het verleden huisvestte deze locatie een feestwinkel en een bioscoop. Elfi heeft het pand aangekocht met de intentie om het om te bouwen tot 14 eigentijdse appartementen.

Vanaf

€1.250


Oppervlakte

55-100 m2


Beschikbaar

Q2 2025


Genieten van de voordelen van een kleine stad
Wonen in Dordrecht betekent genieten van de voordelen van een kleine stad met de voorzieningen van een grote stad. Het is een stad met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, maar ook met moderne voorzieningen en goede verbindingen met andere steden. Er zijn tal van parken, groene gebieden en waterwegen om van te genieten, en de huizen variëren van historische panden tot moderne appartementen. Kortom, Dordrecht is een levendige stad die charme, cultuur en natuur combineert.

Optimaal bereikbaar
Dordrecht is goed bereikbaar met verschillende vormen van vervoer. Het heeft een gunstige ligging nabij de snelweg A16, die het verbindt met Rotterdam en Breda. Het treinstation Dordrecht Centraal is het belangrijkste station van de stad en ligt op 2 minuten fietsen van de Visstraat. Vanaf hier zijn er frequente treinverbindingen naar onder andere Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Het centrum van Dordrecht is relatief compact met veel fietspaden en voetgangerszones.

Heerlijk wonen in Dordrecht
Dordrecht heeft een breed scala aan faciliteiten die het leven van de bewoners aangenaam maakt. Er zijn tal van winkels, restaurants, cafés en bars in het stadscentrum, evenals verschillende supermarkten en andere basisvoorzieningen. Voor recreatie zijn er vele parken en groene gebieden, en het Energiehuis biedt een cultureel centrum voor muziek en kunst. Daarnaast heeft de stad verschillende scholen, gezondheidszorgfaciliteiten en sportfaciliteiten, waaronder een modern zwembad en een ijsbaan. Kortom, Dordrecht biedt alles wat nodig is voor een comfortabel.

De appartementen
De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 50 en 70 vierkante meter en elk appartement beschikt over één of twee afzonderlijke slaapkamers. Sommige appartementen zijn ook voorzien van een balkon.

Huurwoning Dordrecht 
Ben je op zoek naar een huurwoning in Dordrecht ? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden