woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Louis Armstrong 26
Louis Armstrong 26 Almere

Dit statige pand in Almere aan de Louis Armstrong 26 is aangekocht! medio 2022 verwachten wij hier onze transformatie te gaan starten om mooie Elfi-appartementen te realiseren!

Verhuurd
Spaarnwoudestraat 41
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen aan het Spaarne in Haarlem.

In dit fraai gerenoveerde monumentale pand zijn drie schitterende appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit, met fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers. De woningen op de historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne en een heerlijke stadstuin. In de binnenstad ben je binnen 2 minuten, hiervoor hoef je alleen het Spaarne over te steken.

Burgemeester Verderlaan 9
Burgemeester Verderlaan 9 te Utrecht

Sinds 15 september is Elfi eigenaar van dit kantoorpand in Utrecht. Wij zullen dit gaan transformeren naar mooie appartementen in het midden en hoogsegment.

Houdt onze website in de gaten om deze transformatie te volgen!

Scharwoude 9
Scharwoude 9 Scharwoude

Dit voormalige kantoorpand is gelegen op een prachtige en rustige locatie in Scharwoude. Elfi gaat dit representatieve pand transformeren tot prachtige appartementen. De verschillende typen zullen tussen de 50 m2 en 80 m2 groot zijn. Scharwoude ligt op een zeer gunstige locatie, tien minuten rijden van Hoorn en het grenst in het Westen aan de Provincialeweg N247. In de nabije omgeving zijn diverse gezellige restaurants te vinden en je woont op loopafstand van het IJsselmeer.

Wijkerstraatweg 265
Wijkerstraatweg 265 velsen Noord

Aan de Wijkerstraatweg 265 in Velsen-Noord ligt deze mooie gerenoveerde eengezinswoning.

Verhuurd
Grote Hout- of Koningsweg 10
Grote Hout- of Koningsweg 10 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 10

Reigerstraat 16-24
Maassluis

In een voormalige supermarkt, midden in de geliefde en kindvriendelijke Vogelbuurt in Maassluis wordt aan de Reigerstraat dit unieke gebouw omgetoverd tot 10 fraaie appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en huisdieren zijn toegestaan.

In de buurt is voldoende gelegenheid tot gratis parkeren.

Volg hier de ontwikkeling van dit pand. Via deze pagina kan je je ook NU inschrijven voor een van de type woningen! De opleverdatum van het pand is november. Vanaf december kan je op deze mooie plek wonen!

In Ontwikkeling
St. Jozefkerk
Wijkerstraatweg 55

Aan de Wijkerstraatweg bevindt zich de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Deze basiliek is ontworpen door architect Jan Stuijt, waarbij de eerste steen gelegd werd op 19 maart 1908. Zo’n twintig jaren later is de kerk uitgebreid met vier schiptraveeën en een hoektoren. Momenteel is het kerkgebouw aangekocht door Elfi en zijn we in overleg met de Gemeente Velsen over de mogelijkheden om dit pand tot mooie woningen te transformeren waarbij de architectuur zoveel mogelijk behouden wordt.

In Ontwikkeling
Grote Hout- of Koningsweg 14
Grote Hout- of Koningsweg 14 Velsen-Noord

De Grote Hout – of Koningsweg 14 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021. De bebouwing van Velsen-Noord is grotendeels naoorlogs. De woning is gebouwd in 1927. Architectuur uit de 19de eeuw is nauwelijks te vinden wat dit stukje Velsen uniek maakt. Velsen-Noord is de enige bewoonbare kern van de gemeente Velsen ten noorden van het Noordzeekanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het oorspronkelijke dorp Velsen, dat sinds 1920 Velsen-Zuid heet.

Wil jij ruim wonen maar wel in de buurt van een grote stad? Binnen een half uur bereik je Amsterdam. Grote Hout- of Koningsweg is gelegen in de buurt Van Gelderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Velsen-Noord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

In Ontwikkeling
Grote Hout- of Koningsweg 12
Grote Hout- of Koningsweg 12 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 12 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021.

Grote Hout- of Koningsweg 6-8
Grote Hout- of Koningsweg 6-8 Velsen-Noord

De Grote Hout- of Koningsweg 6-8 wordt verbouwd naar 6 luxe betaalbare appartementen. Voorheen zat hier een populaire kroeg.

Te Huur
Grote Hout- of Koningsweg 4
Grote Hout- of Koningsweg 4 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 4 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning.
De woning van 135m2 beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een ruime achtertuin van 40m2 en parkeergelegenheid voor de deur.

Nov 2021 zal deze woning verhuurd worden. Bij interesse, schrijf je in!

Visstraat 50
Visstraat 50 Dordrecht

Dordrecht kreeg al in 1220 stadrechten en is daarmee de oudste stad van Nederland. Gelegen in een waterrijk gebied met rivieren als de Merwede, de Noord en de Oude Maas. Een gemoedelijke stad om te wonen. Visstraat 50 was in het verleden een feestwinkel en op de 1e verdieping was een bioscoop te vinden. Het gebouw ligt midden in het gezellige centrum van Dordrecht. Er zijn veel voorzieningen te vinden in de directe omgeving; waaronder gezellige restaurants, woonwinkels en modezaken. Zin in een lekkere wandeling? Park Merwestein ligt op 5 minuten fietsen van de Visstraat. Elfi gaat het gebouw omtoveren tot unieke en betaalbare appartementen. De verwachte oplevering is eind 2022.

Aangekocht
De Paal 7
De Paal 7 Almere

De Paal is gelegen in de buurt De Gouwen en hoort ook bij de wijk Wijk 01 Almere Haven in de gemeente Almere. In de buurt van De Paal 7 zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder; een supermarkt, kringloopwinkel en een sportwinkel. Elfi gaat prachtige betaalbare appartementen ontwikkelen waar je wilt wonen! Almere, de jongste stad van Nederland heeft veel te bieden en is zeker niet saai! Ontdek de moderne architectuur, geniet van de natuur en beleef Almere. Verwacht moderne, architectonische highlights ontworpen door wereldberoemde eigentijdse architecten.

Rogier van der Weydestraat 4
Rogier van der Weydestraat 4 Alkmaar

Wil jij heerlijk en ruim wonen in een nieuwbouw appartement in Alkmaar? In de toekomst gaat Elfi Vastgoed prachtige en betaalbare huurappartementen van hoge kwaliteit ontwikkelen. Alkmaar ligt ten midden van polders, natuur, duinen en strand. Zin om lekker een dagje naar het strand te gaan? Stap op de fiets en binnen een half uur bereik je Egmond aan Zee.
Rogier van der Weydenstraat 4 ligt vlakbij het centrum. Hier vind je genoeg gezelligheid. Alkmaar barst van de terrassen, musea en winkels. Ook zijn er veel gemak voorzieningen op loopafstand; waaronder een supermarkt en scholen.

Verhuurd
Het Monument
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen op stand in hartje Haarlem in 1 van de 3 luxe uitgevoerde woningen.

Aan het Spaarne in Haarlem heeft Happier ontwikkelen en Wonen in opdracht van Velsen Vastgoed 3 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtige uitzichten op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. In de stad ben je binnen 2 minuten, alleen het Spaarne over.

Verhuurd
Voormalig politiebureau
Wijkerstraatweg 152 / Meerweidenlaan 2 Velsen

Het voormalig politiebureau is omgebouwd tot dit mooie appartementen complex. In dit complex bevinden zich 5 appartementen
Het ligt aan een gezellige dorpstraat in een kindvriendelijke wijk. Met veel voorzieningen in de buurt waaronder een supermarkt en school op loopafstand.

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Er zullen nog 2 appartementen gerealiseerd worden naast dit pand.

In Ontwikkeling
Da Costa School
Noorderlaan 5 Velsen Noord

De voormalige Da Costa School wordt omgetoverd tot 20 appartementen.

De Da Costa School kent een lange historie.  Dit mooie karakteristieke gebouw werd geopend in 1927.  Het heeft gediend als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen.

Verhuurd
Hoofdstraat 164 + 164A
Hoofdstraat 164 + 164a Santpoort-Noord
Aangekocht
De Wijck
Van Ogtropweg 12 Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot twaalf hippe appartementen.

Het voormalige hotel “de Wijck” zal worden omgebouwd tot twaalf driekamerappartementen. Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een geweldig uitzicht.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie met de rug in de duinen. Ook het gezellige dorpsplein van Wijk aan Zee ligt op loopafstand. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen 5 minuten in het centrum van Beverwijk.

Zie hieronder de before foto’s en houdt onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 7 en Julianaweg 27-29 te Wijk aan Zee

Aangekocht
Julianaweg 27-29
Julianaweg 27-29 Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot hippe appartementen.

Onder andere het voormalige hotel “Noordzee” zal worden omgetoverd. Hier zullen dertig driekamerappartementen worden gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zal er een knusse binnentuin aangelegd worden.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie vlakbij het gezellige dorpsplein en de pannenkoekenboerderij van Wijk aan Zee. Het strand ligt op slechts vierhonderd meter verderop. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen vijf minuten in het centrum van Beverwijk.

Zie hieronder de before foto’s en houdt onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 7 en Van Ogtropweg 12 te Wijk aan Zee

Aangekocht
Julianaweg 7
Julianaweg 7 Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot zeven hippe appartementen.

Onder andere wordt dit karakteristieke hotel onder handen genomen. Er komen driekamerappartementen in die van alle gemakken zijn voorzien.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie vlakbij het gezellige dorpsplein met tal van gezellige restaurants en cafés. Het strand is honderdvijftig meter verderop. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen 5 minuten in het centrum van Beverwijk.

Zie hieronder de before foto’s en houdt onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 27-29 en Van Ogtropweg 12 te Wijk aan Zee

Verhuurd
Koninginneweg 16
Koninginneweg 16 Haarlem

Heerlijk wonen in hartje Haarlem, nabij de Schouwburg en de heerlijke winkelstraten.
In hartje centrum is de benedenverdieping van dit statige herenhuis omgetoverd naar een betoverende plek om te wonen. De zeer luxueus uitgevoerde woning heeft een prachtige lichtinval en is van alle moderne gemakken en luxe voorzien. De woning heeft een oppervlakte van 86 m2 en beschikt tevens over een achtertuin.
Op de bovenste twee verdiepingen bevinden zich 2 kleinere appartementen met een gemiddelde oppervlakte van 35 m2 en 1 groot appartement van ong 70m2

Spaarne Haarlem
Spaarnwouderstraat 39 Haarlem

Aan het Spaarne in Haarlem zijn 5 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met mat zwarte elementen. De woningen zijn, afhankelijk van type, voorzien van gepolijste betonnen vloeren met vloerverwarming of een klassieke visgraat motief vloer met radiatoren. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een plaatje om te zien en een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. Daarbij ben je binnen twee minuten in het centrum van Haarlem.

Te Huur
De Oude School
Banjaertstraat 2 / Pieter Janszstraat 5 Velsen-Noord

Een prachtig project in Velsen-Noord, De Oude School.
In deze voormalige school zijn 8 mooie appartementen gerealiseerd. Het betreft een gestoffeerde oplevering met mooie houten vloeren, luxe keukens en fraai afgewerkte badkamers. De appartementen variëren in formaat en prijs. De grotere appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2, de kleinere hebben een gemiddelde oppervlakte van 55 m2. De Oude School bevindt zich op de hoek Banjaertstraat 2/ Pieter Janszstraat 5. Bij De Oude School geniet je niet alleen van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie, midden in een groene en waterrijke omgeving.

Momenteel is een van de appartementen op de Banjaertstraat 2B beschikbaar voor verhuur. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 61 m2. Het appartement beschikt over een slaapkamer, ruime woonkamer en luxe open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en combi magnetron/oven. De moderne badkamer is voorzien van douche en wastafelmeubel en toilet. Het appartement is per direct beschikbaar, de kosten bedragen €1.195,- per maand. Het is een deels gestoffeerde woning met eigen parkeerplaats voor de deur.

Aangekocht
Binnenkort meer
Houd onze website in de gaten

Wij werken hard aan het in beeld brengen van al onze aangekochte gebouwen en gerealiseerde woningen. Houdt onze website in de gaten voor de komende updates.

Aangekocht
Kerk 1928
Groene Jagerstraat 2 Westzaan

In 1928 is de eerste steen gelegd van deze voormalige door J. en D. Eilmann ontworpen kerk gelegd. Deze is ontworpen in de zogenoemde stijl van de ‘Amsterdamse School’. Door de hoge onderhoudskosten werd de kerk in 1978 buiten gebruik gesteld en het gebouw werd in 1980 verkocht aan particulieren en werd in de loop van de tijd gebruikt als partycentrum.

Elfi gaat de kerk terugbrengen naar haar oorspronkelijke ontwerp, waarbij het ontdaan wordt van alle aanbouwen. Het gebouw zal vervolgens getransformeerd worden naar moderne duurzame appartementen.

De Zuivelfabriek
Meester Ludwigstraat 2a Castricum

Midden in het centrum van Castricum, aan de Mr. Ludwigstraat, staat deze oude zuivelfabriek. Na het verdwijnen van de fabriek is het gebouw gebruikt als opslag voor een slaapwoonwinkel. De historie van de locatie, het oude industriële karakter en de fraaie centrale ligging maken dit industriële erfgoed een bijzondere herontwikkeling.

Exclusieve loftwoningen
We zijn bezig met exclusieve loft-woningen die alle comfort ‘in huis’ zullen hebben. Met in het bijzonder de entree, want de hoge voorgevel-pui van vier meter hoog en bijna acht meter breed is een bijzonder uitgesproken en biedt een warm welkom.

In Ontwikkeling
Wijkerstraatweg 267-273
Wijkerstraatweg 267 - 273 Velsen-Noord

Voormalige ” het Winkelpand”. Dit gebouw heeft een lange historie met woning gerelateerde functies, zo was er een woonwarenhuis en later een beddenwinkel gevestigd. In dit voormalig winkelgebouw zal Elfi acht duurzame appartementen gaan ontwikkelen, welke naar verwachting in Q1 2022 verhuurd zullen worden.

Aangekocht
Wijkerstraat 152 – 2
Wijkerstraatweg 152 Velsen-Noord

2 mooie appartementen gaat Elfi realiseren op het braakliggende stuk grond aan de Wijkerstraatweg 152. Het voormalige politiebureau is al omgetoverd en in dezelfde stijl zullen deze nieuwe appartementen gebouwd gaan worden. Verwachte oplevering Q4 2022

Verhuurd
De Oude Kerk Velsen-Noord
Dijckmanstraat 2 Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Wonen op een unieke plek in een prachtige gerestaureerde kerk in Velsen-Noord onder de rook van Amsterdam en Haarlem. In Velsen-Noord zijn in de voormalige Protestantse Kerk 12 luxe en ruime woningen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken en luxe voorzien. De appartementen beschikken over een privé parkeerplaats op eigen terrein en een gezellige gezamenlijke leef tuin. De appartementen variëren in grootte van 50 m2 tot 90 m2

Aangekocht
Bedrijfshal Westzaan
Zuideinde 77 Westzaan

Dit gebouw is gebruikt als opslag voor boten en is gelegen op een prachtige locatie aan het water. In samenwerking met Collo Architecten zijn wij een ontwikkelplan aan het uitwerken om vijftien appartementen te ontwikkelen. Deze woningen zullen in Elfi stijl op duurzame wijze worden ontwikkeld.

CONTACT
In contact komen met Elfi?