woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind hier jouw
Elfi woning.

Loading...
Aangekocht
Rogier van der Weydestraat 4
Rogier van der Weydestraat 4 Alkmaar

Wil jij heerlijk en ruim wonen in een nieuwbouw appartement in Alkmaar? In de nabije toekomst gaat Elfi hier betaalbare huurappartementen van hoge kwaliteit ontwikkelen. Alkmaar ligt ten midden van polders, natuur, duinen en strand. Zin om lekker een dagje naar het strand te gaan? Stap op de fiets en binnen een half uur bereik je Egmond aan Zee.
Rogier van der Weydenstraat ligt vlakbij het centrum. Alkmaar is een heerlijke winkelstad met gezellige terrassen. Op loopafstand vind je een supermarkt en scholen. De eerste twee afbeeldingen geven je een impressie van hoe het er mogelijk uit gaat zien in de toekomst.

In Ontwikkeling
Herenstraat 39-42 en Armensteeg 1
Herenstraat 39-42 en Armensteeg 1, Nieuwegein

In de wijk Jutphaas in Nieuwegein heeft Elfi een aantal panden aangekocht op de Herenstraat (langs het Merwedekanaal) en Armensteeg. Medio 2023 starten we de bouw van mooie Elfi-appartementen. Op de foto’s kun je alvast een eerste impressie zien van hoe het er mogelijk uit gaat zien.

Spanbroekerweg 162
Spanbroekerweg 162, Spanbroek

Deze ruime bedrijfslocatie aan de Spanbroekerweg 162 hebben we aangekocht. We verwachten medio 2023 de transformatie te starten om mooie Elfi-appartementen te realiseren! In deze voormalige huishoudschool ‘Lidwina’ was sinds 1997 het Frisia Museum gevestigd en vanaf 2005 Scheringa Museum voor Realisme.

In Ontwikkeling
Wijkerstraatweg 267-273
Wijkerstraatweg 267 - 273, Velsen-Noord

In het voormalige pand van meubelzaak De Bedweters realiseert Elfi acht duurzame appartementen. Deze Q1 2023 verhuurd zullen worden.

Aangekocht
Louis Armstrong 26
Louis Armstrong 26, Almere

Dit statige pand aan de Louis Armstrong 26 in Almere hebben we aangekocht. Medio 2023 verwachten wij hier onze transformatie te gaan starten om mooie Elfi-appartementen te realiseren!

Aangekocht
Burgemeester Verderlaan 9
Burgemeester Verderlaan 9, Utrecht

Sinds september 2021 is Elfi eigenaar van dit kantoorpand in Utrecht. Wij zullen dit gaan transformeren naar mooie appartementen in het midden en hoogsegment. Op de eerste foto krijg je een impressie van hoe het er mogelijk uit gaat zien in de toekomst.

Scharwoude 9
Scharwoude 9, Scharwoude

Dit voormalige kantoorpand is gelegen op een prachtige en rustige locatie aan het IJsselmeer in Scharwoude. Elfi start in 2023 met de transformatie van dit pand tot prachtige appartementen. De verschillende typen zullen tussen de 50 m2 en 80 m2 groot zijn. Scharwoude ligt op een zeer gunstige locatie, tien minuten rijden van Hoorn en het grenst in het Westen aan de Provincialeweg N247. Op de eerste foto krijg je een impressie van hoe het er mogelijk uit gaat zien in de toekomst.

Reigerstraat 16-24
Reigerstraat 16-24, Maassluis

In een voormalige supermarkt in de Reigerstraat, midden in de geliefde en kindvriendelijke Vogelbuurt van Maassluis hebben we 10 fraaie appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en huisdieren zijn toegestaan. Op de eerste foto’s krijg je een impressie van hoe het pand was voor de transformatie.

We verhuren 2 type appartementen: studio (type A) en 2-kamerappartement (type B). Kies meer informatie voor de details over deze woningen.

In Ontwikkeling
St. Jozefkerk
Wijkerstraatweg 55 A/B/C/D, Velsen-Noord

Aan de Wijkerstraatweg bevindt zich de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Deze basiliek is ontworpen door architect Jan Stuijt, waarbij de eerste steen gelegd werd op 19 maart 1908. Zo’n twintig jaren later is de kerk uitgebreid met vier schiptraveeën en een hoektoren. Momenteel is het kerkgebouw aangekocht door Elfi en zijn we in overleg met de Gemeente Velsen over de mogelijkheden om dit pand tot mooie woningen te transformeren waarbij de architectuur zoveel mogelijk behouden wordt.

Visstraat 50
Visstraat 50, Dordrecht

Dordrecht kreeg al in 1220 stadrechten en is daarmee de oudste stad van Nederland. Gelegen in een waterrijk gebied met rivieren als de Merwede, de Noord en de Oude Maas. Een gemoedelijke stad om te wonen. Visstraat 50 was in het verleden een feestwinkel en op de 1e verdieping was een bioscoop. Het gebouw ligt midden in het gezellige centrum van Dordrecht. Er zijn veel voorzieningen te vinden in de directe omgeving; waaronder gezellige restaurants, woonwinkels en modezaken. Zin in een lekkere wandeling? Park Merwestein ligt op 5 minuten fietsen van de Visstraat. Elfi gaat het gebouw transformeren tot unieke en betaalbare appartementen. De verwachte oplevering is eind 2022.

Grote Hout of Koningsweg, Velsen-Noord
Nr. 2-4-6-8-10-12-14

Op de Grote Hout of Koningsweg in Velsen Noord transformeert Elfi diverse woningen en een voormalig café tot mooie eengezinswoningen en appartementen. Een aantal woningen is reeds verhuurd en een aantal zal eind Q3 2022 opgeleverd worden. Deze woningen zijn gelegen in het woonwijkje naast de de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Ook deze kerk en naast gelegen pastorie zijn eigendom van Elfi en worden ontwikkeld tot mooie woningen.

Verhuurd
Het Monument
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen in hartje Haarlem in 1 van deze 3 luxe uitgevoerde woningen. Deze moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers. De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben een prachtig uitzicht op het Spaarne of een stadstuintje. Binnen 2 minuten ben je in de stad, alleen het Spaarne over.

Verhuurd
Voormalig politiebureau
Wijkerstraatweg 152 / Meerweidenlaan 2 Velsen

Het voormalig politiebureau is omgebouwd tot dit mooie appartementen complex. In dit complex bevinden zich 5 appartementen
Het ligt aan een gezellige dorpstraat in een kindvriendelijke wijk. Met veel voorzieningen in de buurt waaronder een supermarkt en school op loopafstand.

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Er zullen nog 2 appartementen gerealiseerd worden naast dit pand.

In Ontwikkeling
Da Costa School
Noorderlaan 5 Velsen Noord

De voormalige Da Costa School wordt omgetoverd tot 20 appartementen.

De Da Costa School kent een lange historie.  Dit mooie karakteristieke gebouw werd geopend in 1927.  Het heeft gediend als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen.

Aangekocht
De Wijck
Van Ogtropweg 12, Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit. Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot twaalf moderne appartementen.

Het voormalige hotel “de Wijck” zal worden omgebouwd tot twaalf driekamerappartementen. Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een geweldig uitzicht.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie met de rug in de duinen. Ook het gezellige dorpsplein van Wijk aan Zee ligt op loopafstand. De appartementen bieden voldoende parkeerruimte; met de auto ben je binnen 5 minuten in het centrum van Beverwijk.

Dit zijn de “before” foto’s. Houd onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

In Ontwikkeling
Julianaweg 27-29
Julianaweg 27-29, Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot hippe appartementen.

Onder andere het voormalige hotel “Noordzee” zal worden omgetoverd. Hier zullen dertig driekamerappartementen worden gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zal er een knusse binnentuin aangelegd worden.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie vlakbij het gezellige dorpsplein en de pannenkoekenboerderij van Wijk aan Zee. Het strand ligt op slechts vierhonderd meter verderop. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen vijf minuten in het centrum van Beverwijk.

Op de eerste foto zie je een impressie van hoe het er mogelijk uit gaat zien in de toekomst. Houd onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 7 en Van Ogtropweg 12 te Wijk aan Zee

In Ontwikkeling
Julianaweg 7
Julianaweg 7, Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit. Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot 7 moderne appartementen. Op de eerste foto’s krijg je een impressie van hoe dit pand er in de toekomst mogelijk uit gaat zien.

In dit karakteristieke hotel komen driekamerappartementen voorzien van alle gemakken. De appartementen bevinden zich op een toplocatie vlakbij het gezellige dorpsplein met tal van gezellige restaurants en cafés. Het strand is slechts 150 meter verderop. De appartementen hebben voldoende parkeerruimte; met de auto rij je binnen 5 minuten naar in het centrum van Beverwijk.

Dit zijn de “before” foto’s. Houd onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Verhuurd
Koninginneweg 16
Koninginneweg 16, Haarlem

Heerlijk wonen in hartje Haarlem, nabij de Schouwburg en de winkelstraten. Dit statige herenhuis is een betoverende plek om te wonen. Het herenhuis heeft 3 appartementen: begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Het herenhuis staat momenteel in de steigers, maar per 1 juni zijn de appartementen op de eerste verdieping (3-kamers/70m2) en tweede verdieping (studio/35m2) gereed en beschikbaar voor verhuur. Foto’s van de appartementen zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Vul het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaarnwoudestraat 41
Spaarnwoudestraat 41, Haarlem

Heerlijk wonen aan het Spaarne in Haarlem. In dit fraai gerenoveerde monumentale pand zijn drie schitterende appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit, met fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers. De woningen op de historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne en een heerlijke stadstuin. In de binnenstad ben je binnen 2 minuten, hiervoor hoef je alleen het Spaarne over te steken.

Spaarnwouderstraat 39, Haarlem
Spaarnwouderstraat 39, Haarlem

Aan het Spaarne in Haarlem zijn 5 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met mat zwarte elementen. De woningen zijn, afhankelijk van type, voorzien van gepolijste betonnen vloeren met vloerverwarming of een klassieke visgraat motief vloer met radiatoren. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een plaatje om te zien en een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. Daarbij ben je binnen twee minuten in het centrum van Haarlem.

Verhuurd
De Oude School
Banjaertstraat 2 / Pieter Janszstraat 5, Velsen-Noord

Een prachtig project in Velsen-Noord, De Oude School. In deze voormalige school zijn 8 mooie appartementen gerealiseerd. Het betreft een gestoffeerde oplevering met mooie houten vloeren, luxe keukens en fraai afgewerkte badkamers. De appartementen variëren in formaat en prijs. De grotere appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2, de kleinere hebben een gemiddelde oppervlakte van 55 m2. De Oude School bevindt zich op de hoek Banjaertstraat 2/ Pieter Janszstraat 5. Bij De Oude School geniet je niet alleen van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie, midden in een groene en waterrijke omgeving.

Momenteel is een van de appartementen (Pieter Janszstraat 5D) beschikbaar voor verhuur. Het gestoffeerde 3-kamerappartement heeft een oppervlakte van 93 m2. Je komt binnen in de hal, waar zich de meterkast en een apart toilet bevinden. Vervolgens loop je de ruime woonkamer met luxe open keuken in. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en combi magnetron/oven. In de gang bevindt zich aan de rechter kant de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Aan het eind van de gang bevinden zich de twee slaapkamers. De grote slaapkamer beschikt over openslaande deuren met toegang tot de achtertuin.

Te Huur
Binnenkort meer woningen
Op dit moment zijn al onze woningen verhuurd. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

We werken continue aan het transformeren van bestaande gebouwen naar woningen. Zodra we weer nieuwe woningen beschikbaar hebben, publiceren we dit op onze website en sturen we een alert via social media.

Aangekocht
Wijkerstraat 152 – 2
Wijkerstraatweg 152, Velsen-Noord

2 mooie appartementen gaat Elfi realiseren op het braakliggende stuk grond aan de Wijkerstraatweg 152. Het voormalige politiebureau is al omgetoverd en in dezelfde stijl zullen deze nieuwe appartementen gebouwd gaan worden. Verwachte oplevering Q4 2022

Verhuurd
De Oude Kerk Velsen-Noord
Dijckmanstraat 2, Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Wonen op een unieke plek in een prachtige gerestaureerde kerk in Velsen-Noord onder de rook van Amsterdam en Haarlem. In Velsen-Noord zijn in de voormalige Protestantse Kerk 12 luxe en ruime woningen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken en luxe voorzien. De appartementen beschikken over een privé parkeerplaats op eigen terrein en een gezellige gezamenlijke leeftuin. De appartementen variëren in grootte van 50 m2 tot 90 m2.

De Paal 7
De Paal 7 Almere

De Paal is gelegen in de buurt De Gouwen en hoort ook bij de wijk Almere Haven in de gemeente Almere. In de buurt van De Paal 7 zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder; een supermarkt, kringloopwinkel en een sportwinkel. Elfi gaat moderne betaalbare appartementen ontwikkelen waar je wil wonen! Almere, de jongste stad van Nederland heeft veel te bieden. Ontdek de moderne architectuur, geniet van de natuur en beleef Almere!

CONTACT
In contact komen met Elfi?