woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Dijckmanstraat 2L
Dijckmanstraat 2L Velsen Noord

Per direct beschikbaar: wonen op een unieke plek in een prachtige gerestaureerde kerk in Velsen-Noord onder de rook van Amsterdam en Haarlem. Meerdere appartementen zijn hier te huur!

Het gestoffeerde (!!) appartement is 93,5 m2 en heeft een kleine werk/slaapkamer en een grote vide. Het was de oude pastoriewoning en heeft prachtige grote ramen.

In Velsen-Noord zijn in de voormalige Protestantse Kerk 12 luxe en ruime woningen gerealiseerd. De woningen zijn van alle gemakken en luxe voorzien. U beschikt over een privé parkeerplaats op eigen terrein en een gezellige gezamenlijke leeftuin.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem contact op via: 06 14 14 14 14

Huur €1450,- ex gas en licht.

Verhuurd
Het Monument
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen op stand in hartje Haarlem in 1 van de 3 luxe uitgevoerde woningen.

Aan het Spaarne in Haarlem heeft Happier ontwikkelen en Wonen in opdracht van Velsen Vastgoed 3 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit. De woningen zijn voorzie. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtige uitzichten op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. In de stad ben je binnen 2 minuten, alleen het Spaarne over.

Te Huur
Voormalig politiebureau
Wijkerstraatweg 152 Velsen

Het voormalig politiebureau is omgebouwd tot dit mooie appartementen complex.
Het ligt aan een gezellige dorpstraat in een kindvriendelijke wijk. Met veel voorzieningen in de buurt waaronder een supermarkt en school op loopafstand.

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Er zullen nog 2 appartementen gerealiseerd worden.

In Ontwikkeling
Da Costa School
Noorderlaan 5 Velsen Noord

De voormalige Da Costa School wordt omgetoverd tot 20 appartementen.

De Da Costa School kent een lange historie.  Dit mooie karakteristieke gebouw werd geopend in 1927.  Het heeft gediend als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen.

Verhuurd
Hoofdstraat 164 + 164A
Hoofdstraat 164 + 164a Santpoort-Noord
Verhuurd
Pieter Janszstraat 5
Pieter Janszstraat 5 Velsen Noord
Aangekocht
De Wijck
Van Ogtropweg 12 Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot twaalf hippe appartementen.

Het voormalige hotel “de Wijck” zal worden omgebouwd tot twaalf driekamerappartementen. Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een geweldig uitzicht.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie met de rug in de duinen. Ook het gezellige dorpsplein van Wijk aan Zee ligt op loopafstand. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen 5 minuten in het centrum van Beverwijk.

Zie hieronder de before foto’s en houdt onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 7 en Julianaweg 27-29 te Wijk aan Zee

Aangekocht
Julianaweg 27-29
Julianaweg 27-29 Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot hippe appartementen.

Onder andere het voormalige hotel “Noordzee” zal worden omgetoverd. Hier zullen dertig driekamerappartementen worden gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zal er een knusse binnentuin aangelegd worden.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie vlakbij het gezellige dorpsplein en de pannenkoekenboerderij van Wijk aan Zee. Het strand ligt op slechts vierhonderd meter verderop. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen vijf minuten in het centrum van Beverwijk.

Zie hieronder de before foto’s en houdt onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 7 en Van Ogtropweg 12 te Wijk aan Zee

Aangekocht
Julianaweg 7
Julianaweg 7 Wijk aan Zee

De aanblik van de kustplaats van Wijk aan Zee gaat de komende jaren veranderen. Veel vervallen panden worden opgeknapt en gaan plaats maken voor mooie appartementen van hoge kwaliteit.

Zo worden op loopafstand van het strand van Wijk aan Zee drie oude karakteristieke hotels omgebouwd tot zeven hippe appartementen.

Onder andere wordt dit karakteristieke hotel onder handen genomen. Er komen driekamerappartementen in die van alle gemakken zijn voorzien.

De appartementen bevinden zich op een toplocatie vlakbij het gezellige dorpsplein met tal van gezellige restaurants en cafés. Het strand is honderdvijftig meter verderop. Ook bieden de appartementen voldoende parkeerruimte en bent u met de auto binnen 5 minuten in het centrum van Beverwijk.

Zie hieronder de before foto’s en houdt onze website in de gaten voor de voortgang en beschikbaarheid van deze unieke appartementen.

Zie ook Julianaweg 27-29 en Van Ogtropweg 12 te Wijk aan Zee

In Ontwikkeling
Reigerstraat 16-24
Reigerstraat 16-24 Maassluis

In een voormalige supermarkt, midden in de geliefde en kindvriendelijke Vogelbuurt in Maassluis wordt aan de Reigerstraat dit unieke gebouw omgetoverd tot 5 fraaie appartementen en 5 studio’s. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en de appartementen beschikken over twee slaapkamers.

De Reigerstaat heeft een prettige ligging in een weids opgezette straat met veel gratis parkeergelegenheden rondom de woningen.

Voorzieningen zijn er alom met metrostation Steendijkpolder op 10 minuten loopastand en je rijdt binnen 7 minuten de A20 op. Het moderne winkelcentrum de Koningshoek ligt om de hoek net zoals het historische centrum van Maassluis. Er zijn tal van recreatiegelegenheden en (basis)scholen. In de zomer fiets je in een klein half uurtje naar het gezellige strand van Hoek van Holland.

Al met al heerlijke woningen op een toplocatie onder de rook van Rotterdam. Houd onze website in de gaten over de voortgang van dit unieke project.

Verhuurd
Koninginneweg 16
Koninginneweg 16 Haarlem

Op Stand wonen bij de Schouwburg
Heerlijk wonen op stand in hartje Haarlem, nabij de schouwburg en de heerlijke winkelstraten
In hartje centrum is de benedenverdieping van dit statig herenhuis omgetoverd naar een betoverende plek om te wonen. De zeer luxueus uitgevoerde woning heeft een prachtige lichtinval en is voorzien van alle moderne gemakken en luxe.
​De bovenste verdiepingen zijn in gebruik als studentenwoningen.

Spaarne Haarlem
Spaarnwouderstraat 39 Haarlem

Aan het Spaarne in Haarlem zijn 5 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met mat zwarte elementen. De woningen zijn, afhankelijk van type, voorzien van gepolijste betonnen vloeren met vloerverwarming of een klassieke visgraat motief vloer met radiatoren. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een plaatje om te zien en een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. Daarbij ben je binnen twee minuten in het centrum van Haarlem.

Verhuurd
De Oude School
Banjaertstraat 2 Velsen-Noord

In deze voormalige school zijn acht appartementen gerealiseerd. Deze bevatten mooie houten vloeren, luxe keukens en badkamers. En bevinden zich midden in een groene en waterrijke omgeving. Bij ‘De Oude School’ geniet je niet alleen van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie.

Aan de Noordelijke oever van het kanaal (IJmuiden), is een oase van rust. De stranden zijn rustiger dan in het zuiden, de dorpjes gemoedelijker en er is minder verkeer. In deze gemeente is er altijd een plekje beschikbaar op scholen en in sportteams. Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving.

Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op fietsafstand en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij een van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee.

St. Jozefparochie
Wijkerstraatweg 55 Velsen-Noord

Aan de Wijkerstraatweg bevindt zich de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Deze basiliek is ontworpen door architect Jan Stuijt, waarbij de eerste steen gelegd werd op 19 maart 1908. Zo’n twintig jaren later is de kerk uitgebreid met vier schiptraveeën en een hoektoren. Momenteel is het kerkgebouw aangekocht door Elfi en zijn we in overleg met de Gemeente Velsen over de mogelijkheden om dit pand tot mooie woningen te transformeren waarbij de architectuur zoveel mogelijk behouden wordt.

Binnenkort meer
Houd onze website in de gaten

Wij werken hard aan het in beeld brengen van al onze aangekochte gebouwen en gerealiseerde woningen. Houdt onze website in de gaten voor de komende updates.

Aangekocht
Kerk 1928
Groene Jagerstraat 2 Westzaan

In 1928 is de eerste steen gelegd van deze voormalige door J. en D. Eilmann ontworpen kerk gelegd. Deze is ontworpen in de zogenoemde stijl van de ‘Amsterdamse School’. Door de hoge onderhoudskosten werd de kerk in 1978 buiten gebruik gesteld en het gebouw werd in 1980 verkocht aan particulieren en werd in de loop van de tijd gebruikt als partycentrum.

Elfi gaat de kerk terugbrengen naar haar oorspronkelijke ontwerp, waarbij het ontdaan wordt van alle aanbouwen. Het gebouw zal vervolgens getransformeerd worden naar moderne duurzame appartementen.

De Zuivelfabriek
Meester Ludwigstraat 2a Castricum

Midden in het centrum van Castricum, aan de Mr. Ludwigstraat, staat deze oude zuivelfabriek. Na het verdwijnen van de fabriek is het gebouw gebruikt als opslag voor een slaapwoonwinkel. De historie van de locatie, het oude industriële karakter en de fraaie centrale ligging maken dit industriële erfgoed een bijzondere herontwikkeling.

Exclusieve loftwoningen
We zijn bezig met exclusieve loft-woningen die alle comfort ‘in huis’ zullen hebben. Met in het bijzonder de entree, want de hoge voorgevel-pui van vier meter hoog en bijna acht meter breed is een bijzonder uitgesproken en biedt een warm welkom.

Aangekocht
Het Winkelpand
Wijkerstraatweg 267 - 273 Velsen-Noord

Dit gebouw heeft een lange historie met woning gerelateerde functies, zo was er een woonwarenhuis en later een beddenwinkel gevestigd. In dit voormalig winkelgebouw zal Elfi acht duurzame appartementen gaan ontwikkelen, welke naar verwachting in mei 2021 verhuurd zullen worden.

Verhuurd
Kerk Velsen-Noord
Dijckmanstraat 2 Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Niet alleen geniet je bij ‘De Oude Kerk’ van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie.

Voorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op vijf minuten fietsen en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij een van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee.

Aangekocht
Bedrijfshal Westzaan
Zuideinde 77 Westzaan

Dit gebouw is gebruikt als opslag voor boten en is gelegen op een prachtige locatie aan het water. In samenwerking met Collo Architecten zijn wij een ontwikkelplan aan het uitwerken om vijftien appartementen te ontwikkelen. Deze woningen zullen in Elfi stijl op duurzame wijze worden ontwikkeld.

CONTACT
In contact komen met Elfi?