woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind hier jouw
Elfi woning.

Loading...
Visstraat 50
Visstraat 50, Dordrecht

Dordrecht kreeg al in 1220 stadrechten en is daarmee de oudste stad van Nederland. Gelegen in een waterrijk gebied met rivieren als de Merwede, de Noord en de Oude Maas. Een gemoedelijke stad om te wonen. Visstraat 50 was in het verleden een feestwinkel en op de 1e verdieping was een bioscoop. Het gebouw ligt midden in het gezellige centrum van Dordrecht. Er zijn veel voorzieningen te vinden in de directe omgeving; waaronder gezellige restaurants, woonwinkels en modezaken. Zin in een lekkere wandeling? Park Merwestein ligt op 5 minuten fietsen van de Visstraat. Elfi gaat het gebouw transformeren tot unieke en betaalbare appartementen. De verwachte oplevering is eind 2022.

Te Huur
Binnenkort meer woningen
Op dit moment zijn al onze woningen verhuurd. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

We werken continue aan het transformeren van bestaande gebouwen naar woningen. Zodra we weer nieuwe woningen beschikbaar hebben, publiceren we dit op onze website en sturen we een alert via social media.

CONTACT
In contact komen met Elfi?