woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind hier jouw
Elfi woning.

Loading...
Verhuurd
Het Monument
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen in hartje Haarlem in 1 van deze 3 luxe uitgevoerde woningen. Deze moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers. De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben een prachtig uitzicht op het Spaarne of een stadstuintje. Binnen 2 minuten ben je in de stad, alleen het Spaarne over.

Verhuurd
Koninginneweg 16
Koninginneweg 16, Haarlem

Heerlijk wonen in hartje Haarlem, nabij de Schouwburg en de winkelstraten. Dit statige herenhuis is een betoverende plek om te wonen. Het herenhuis heeft 3 appartementen: begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Het herenhuis staat momenteel in de steigers, maar per 1 juni zijn de appartementen op de eerste verdieping (3-kamers/70m2) en tweede verdieping (studio/35m2) gereed en beschikbaar voor verhuur. Foto’s van de appartementen zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Ben je ge├»nteresseerd? Vul het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaarnwoudestraat 41
Spaarnwoudestraat 41, Haarlem

Heerlijk wonen aan het Spaarne in Haarlem. In dit fraai gerenoveerde monumentale pand zijn drie schitterende appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit, met fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers. De woningen op de historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne en een heerlijke stadstuin. In de binnenstad ben je binnen 2 minuten, hiervoor hoef je alleen het Spaarne over te steken.

Spaarnwouderstraat 39, Haarlem
Spaarnwouderstraat 39, Haarlem

Aan het Spaarne in Haarlem zijn 5 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met mat zwarte elementen. De woningen zijn, afhankelijk van type, voorzien van gepolijste betonnen vloeren met vloerverwarming of een klassieke visgraat motief vloer met radiatoren. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een plaatje om te zien en een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. Daarbij ben je binnen twee minuten in het centrum van Haarlem.

Te Huur
Binnenkort meer woningen
Op dit moment zijn al onze woningen verhuurd. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

We werken continue aan het transformeren van bestaande gebouwen naar woningen. Zodra we weer nieuwe woningen beschikbaar hebben, publiceren we dit op onze website en sturen we een alert via social media.

CONTACT
In contact komen met Elfi?