woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Verhuurd
Spaarnwoudestraat 41
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen aan het Spaarne in Haarlem.

In dit fraai gerenoveerde monumentale pand zijn drie schitterende appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit, met fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers. De woningen op de historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne en een heerlijke stadstuin. In de binnenstad ben je binnen 2 minuten, hiervoor hoef je alleen het Spaarne over te steken.

Verhuurd
Het Monument
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen op stand in hartje Haarlem in 1 van de 3 luxe uitgevoerde woningen.

Aan het Spaarne in Haarlem heeft Happier ontwikkelen en Wonen in opdracht van Velsen Vastgoed 3 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtige uitzichten op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. In de stad ben je binnen 2 minuten, alleen het Spaarne over.

Verhuurd
Koninginneweg 16
Koninginneweg 16 Haarlem

Heerlijk wonen in hartje Haarlem, nabij de Schouwburg en de heerlijke winkelstraten.
In hartje centrum is de benedenverdieping van dit statige herenhuis omgetoverd naar een betoverende plek om te wonen. De zeer luxueus uitgevoerde woning heeft een prachtige lichtinval en is van alle moderne gemakken en luxe voorzien. De woning heeft een oppervlakte van 86 m2 en beschikt tevens over een achtertuin.
Op de bovenste twee verdiepingen bevinden zich 2 kleinere appartementen met een gemiddelde oppervlakte van 35 m2 en 1 groot appartement van ong 70m2

Spaarne Haarlem
Spaarnwouderstraat 39 Haarlem

Aan het Spaarne in Haarlem zijn 5 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met mat zwarte elementen. De woningen zijn, afhankelijk van type, voorzien van gepolijste betonnen vloeren met vloerverwarming of een klassieke visgraat motief vloer met radiatoren. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een plaatje om te zien en een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. Daarbij ben je binnen twee minuten in het centrum van Haarlem.

Aangekocht
Binnenkort meer
Houd onze website in de gaten

Wij werken hard aan het in beeld brengen van al onze aangekochte gebouwen en gerealiseerde woningen. Houdt onze website in de gaten voor de komende updates.

CONTACT
In contact komen met Elfi?