woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Verhuurd
Het Monument
Spaarnwoudestraat 41 Haarlem

Heerlijk wonen op stand in hartje Haarlem in 1 van de 3 luxe uitgevoerde woningen.

Aan het Spaarne in Haarlem heeft Happier ontwikkelen en Wonen in opdracht van Velsen Vastgoed 3 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtige uitzichten op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. In de stad ben je binnen 2 minuten, alleen het Spaarne over.

Verhuurd
Koninginneweg 16
Koninginneweg 16 Haarlem

Op Stand wonen bij de Schouwburg
Heerlijk wonen op stand in hartje Haarlem, nabij de schouwburg en de heerlijke winkelstraten
In hartje centrum is de benedenverdieping van dit statig herenhuis omgetoverd naar een betoverende plek om te wonen. De zeer luxueus uitgevoerde woning heeft een prachtige lichtinval en is voorzien van alle moderne gemakken en luxe.
​De bovenste verdiepingen zijn in gebruik als studentenwoningen, 4 stuks.

Spaarne Haarlem
Spaarnwouderstraat 39 Haarlem

Aan het Spaarne in Haarlem zijn 5 luxe woningen gerealiseerd. De moderne woningen zijn uitgevoerd in helder wit met mat zwarte elementen. De woningen zijn, afhankelijk van type, voorzien van gepolijste betonnen vloeren met vloerverwarming of een klassieke visgraat motief vloer met radiatoren. De fraaie zwarte keukens en hotel style uitgevoerde badkamers maken van de woningen een plaatje om te zien en een genot om te wonen.

De woningen op de populaire historische Spaarnwouderstraat hebben prachtig uitzicht op het Spaarne of een heerlijke stadstuintje. Daarbij ben je binnen twee minuten in het centrum van Haarlem.

Aangekocht
Binnenkort meer
Houd onze website in de gaten

Wij werken hard aan het in beeld brengen van al onze aangekochte gebouwen en gerealiseerde woningen. Houdt onze website in de gaten voor de komende updates.

CONTACT
In contact komen met Elfi?