woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Grote Hout- of Koningsweg 14
Grote Hout- of Koningsweg 14 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 14 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021. De bebouwing van Velsen-Noord is grotendeels naoorlogs. Architectuur uit de 19de eeuw is nauwelijks te vinden. Wil jij ruim wonen maar wel in de buurt van een grote stad? Binnen een half uur bereik je Amsterdam. Grote Hout- of Koningsweg is gelegen in de buurt Van Gelderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Velsen-Noord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. De woning is gebouwd in 1927. Velsen-Noord is de enige bewoonbare kern van de gemeente Velsen ten noorden van het Noordzeekanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het oorspronkelijke dorp Velsen, dat sinds 1920 Velsen-Zuid heet.

Grote Hout- of Koningsweg 12
Grote Hout- of Koningsweg 12 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 12 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021. De bebouwing van Velsen-Noord is grotendeels naoorlogs. Architectuur uit de 19de eeuw is nauwelijks te vinden. Wil jij ruim wonen maar wel in de buurt van een grote stad? Binnen een half uur bereik je Amsterdam. Grote Hout- of Koningsweg is gelegen in de buurt Van Gelderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Velsen-Noord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. De woning is gebouwd in 1927. Velsen-Noord is de enige bewoonbare kern van de gemeente Velsen ten noorden van het Noordzeekanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het oorspronkelijke dorp Velsen, dat sinds 1920 Velsen-Zuid heet.

Grote Hout- of Koningsweg 6-8
Grote Hout- of Koningsweg 6-8 Velsen-Noord

De Grote Hout- of Koningsweg 6-8 worden in totaal 6 luxe en betaalbare appartementen en was voormalig een populaire kroeg. Elfi gaat het unieke gebouw omtoveren tot mooie gerenoveerde 2 kamer appartementen die in 2022 worden opgeleverd. De appartementen op de begane grond beschikken over een heerlijke tuin. Grote Hout- of Koningsweg 6-8 is gelegen in de buurt Van Gelderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Velsen-Noord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. De woning is gebouwd in 1927.

Aangekocht
Wijkerstraatweg 267
Wijkerstraatweg 267 Velsen-Noord

De wijkerstraatweg ligt in het centrum van Velsen-Noord in een kindervriendelijke wijk. Het gebouw heeft een lange historie met woning gerelateerde functies, zo was er een woonwarenhuis en later een beddenwinkel gevestigd. In dit voormalig winkelgebouw zal Elfi acht luxe gerenoveerde appartementen, van gemiddeld 75 m2 gaan ontwikkelen, welke naar verwachting in het 2e kwartaal van 2022 wordt opgeleverd. Er zijn voorzieningen in de buurt op loopafstand waaronder een supermarkt, een speeltuin en restaurants. Met nog geen 5 minuten fietsen bereik je het prachtige groene park Scheybeeck. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee .Velsen-Noord is de enige bewoonbare kern van de gemeente Velsen ten noorden van het Noordzeekanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het oorspronkelijke dorp Velsen, dat sinds 1920 Velsen-Zuid heet. De bebouwing van Velsen-Noord is grotendeels naoorlogs. Architectuur uit de 19de eeuw is nauwelijks te vinden.

Grote Hout- of Koningsweg 4
Grote Hout- of Koningsweg 4 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 4 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021. De bebouwing van Velsen-Noord is grotendeels naoorlogs. Architectuur uit de 19de eeuw is nauwelijks te vinden. Wil jij ruim wonen maar wel in de buurt van een grote stad? Binnen een half uur bereik je Amsterdam. Grote Hout- of Koningsweg is gelegen in de buurt Van Gelderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Velsen-Noord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. De woning is gebouwd in 1927. Velsen-Noord is de enige bewoonbare kern van de gemeente Velsen ten noorden van het Noordzeekanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het oorspronkelijke dorp Velsen, dat sinds 1920 Velsen-Zuid heet.

Te Huur
Voormalig politiebureau
Wijkerstraatweg 152 Velsen

Het voormalig politiebureau is omgebouwd tot dit mooie appartementen complex.
Het ligt aan een gezellige dorpstraat in een kindvriendelijke wijk. Met veel voorzieningen in de buurt waaronder een supermarkt en school op loopafstand.

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Er zullen nog 2 appartementen gerealiseerd worden.

In Ontwikkeling
Da Costa School
Noorderlaan 5 Velsen Noord

De voormalige Da Costa School wordt omgetoverd tot 20 appartementen.

De Da Costa School kent een lange historie.  Dit mooie karakteristieke gebouw werd geopend in 1927.  Het heeft gediend als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen.

Verhuurd
Pieter Janszstraat 5
Pieter Janszstraat 5 Velsen Noord
Verhuurd
De Oude School
Banjaertstraat 2 Velsen-Noord

In deze voormalige school zijn acht appartementen gerealiseerd. Deze bevatten mooie houten vloeren, luxe keukens en badkamers. En bevinden zich midden in een groene en waterrijke omgeving. Bij ‘De Oude School’ geniet je niet alleen van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie.

Aan de Noordelijke oever van het kanaal (IJmuiden), is een oase van rust. De stranden zijn rustiger dan in het zuiden, de dorpjes gemoedelijker en er is minder verkeer. In deze gemeente is er altijd een plekje beschikbaar op scholen en in sportteams. Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving.

Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op fietsafstand en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij een van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee.

St. Jozefparochie
Wijkerstraatweg 55 Velsen-Noord

Aan de Wijkerstraatweg bevindt zich de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Deze basiliek is ontworpen door architect Jan Stuijt, waarbij de eerste steen gelegd werd op 19 maart 1908. Zo’n twintig jaren later is de kerk uitgebreid met vier schiptraveeën en een hoektoren. Momenteel is het kerkgebouw aangekocht door Elfi en zijn we in overleg met de Gemeente Velsen over de mogelijkheden om dit pand tot mooie woningen te transformeren waarbij de architectuur zoveel mogelijk behouden wordt.

Binnenkort meer
Houd onze website in de gaten

Wij werken hard aan het in beeld brengen van al onze aangekochte gebouwen en gerealiseerde woningen. Houdt onze website in de gaten voor de komende updates.

Aangekocht
Het Winkelpand
Wijkerstraatweg 267 - 273 Velsen-Noord

Dit gebouw heeft een lange historie met woning gerelateerde functies, zo was er een woonwarenhuis en later een beddenwinkel gevestigd. In dit voormalig winkelgebouw zal Elfi acht duurzame appartementen gaan ontwikkelen, welke naar verwachting in mei 2021 verhuurd zullen worden.

Verhuurd
Kerk Velsen-Noord
Dijckmanstraat 2 Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Niet alleen geniet je bij ‘De Oude Kerk’ van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie.

Voorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op vijf minuten fietsen en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij een van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee.

CONTACT
In contact komen met Elfi?