woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Wijkerstraatweg 265
Wijkerstraatweg 265 velsen Noord

Aan de Wijkerstraatweg 265 in Velsen-Noord ligt deze mooie gerenoveerde eengezinswoning.

Verhuurd
Grote Hout- of Koningsweg 10
Grote Hout- of Koningsweg 10 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 10

In Ontwikkeling
St. Jozefkerk
Wijkerstraatweg 55

Aan de Wijkerstraatweg bevindt zich de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Deze basiliek is ontworpen door architect Jan Stuijt, waarbij de eerste steen gelegd werd op 19 maart 1908. Zo’n twintig jaren later is de kerk uitgebreid met vier schiptraveeën en een hoektoren. Momenteel is het kerkgebouw aangekocht door Elfi en zijn we in overleg met de Gemeente Velsen over de mogelijkheden om dit pand tot mooie woningen te transformeren waarbij de architectuur zoveel mogelijk behouden wordt.

In Ontwikkeling
Grote Hout- of Koningsweg 14
Grote Hout- of Koningsweg 14 Velsen-Noord

De Grote Hout – of Koningsweg 14 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021. De bebouwing van Velsen-Noord is grotendeels naoorlogs. De woning is gebouwd in 1927. Architectuur uit de 19de eeuw is nauwelijks te vinden wat dit stukje Velsen uniek maakt. Velsen-Noord is de enige bewoonbare kern van de gemeente Velsen ten noorden van het Noordzeekanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het oorspronkelijke dorp Velsen, dat sinds 1920 Velsen-Zuid heet.

Wil jij ruim wonen maar wel in de buurt van een grote stad? Binnen een half uur bereik je Amsterdam. Grote Hout- of Koningsweg is gelegen in de buurt Van Gelderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Velsen-Noord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

In Ontwikkeling
Grote Hout- of Koningsweg 12
Grote Hout- of Koningsweg 12 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 12 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning. De oplevering van het unieke gebouw is eind 2021.

Grote Hout- of Koningsweg 6-8
Grote Hout- of Koningsweg 6-8 Velsen-Noord

De Grote Hout- of Koningsweg 6-8 wordt verbouwd naar 6 luxe betaalbare appartementen. Voorheen zat hier een populaire kroeg.

Te Huur
Grote Hout- of Koningsweg 4
Grote Hout- of Koningsweg 4 Velsen-Noord

Grote Hout – of Koningsweg 4 wordt omgetoverd tot een hoogwaardig gerenoveerde eengezinswoning.
De woning van 135m2 beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een ruime achtertuin van 40m2 en parkeergelegenheid voor de deur.

Nov 2021 zal deze woning verhuurd worden. Bij interesse, schrijf je in!

Verhuurd
Voormalig politiebureau
Wijkerstraatweg 152 / Meerweidenlaan 2 Velsen

Het voormalig politiebureau is omgebouwd tot dit mooie appartementen complex. In dit complex bevinden zich 5 appartementen
Het ligt aan een gezellige dorpstraat in een kindvriendelijke wijk. Met veel voorzieningen in de buurt waaronder een supermarkt en school op loopafstand.

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Er zullen nog 2 appartementen gerealiseerd worden naast dit pand.

In Ontwikkeling
Da Costa School
Noorderlaan 5 Velsen Noord

De voormalige Da Costa School wordt omgetoverd tot 20 appartementen.

De Da Costa School kent een lange historie.  Dit mooie karakteristieke gebouw werd geopend in 1927.  Het heeft gediend als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen.

Te Huur
De Oude School
Banjaertstraat 2 / Pieter Janszstraat 5 Velsen-Noord

Een prachtig project in Velsen-Noord, De Oude School.
In deze voormalige school zijn 8 mooie appartementen gerealiseerd. Het betreft een gestoffeerde oplevering met mooie houten vloeren, luxe keukens en fraai afgewerkte badkamers. De appartementen variëren in formaat en prijs. De grotere appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2, de kleinere hebben een gemiddelde oppervlakte van 55 m2. De Oude School bevindt zich op de hoek Banjaertstraat 2/ Pieter Janszstraat 5. Bij De Oude School geniet je niet alleen van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie, midden in een groene en waterrijke omgeving.

Momenteel is een van de appartementen op de Banjaertstraat 2B beschikbaar voor verhuur. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 61 m2. Het appartement beschikt over een slaapkamer, ruime woonkamer en luxe open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en combi magnetron/oven. De moderne badkamer is voorzien van douche en wastafelmeubel en toilet. Het appartement is per direct beschikbaar, de kosten bedragen €1.195,- per maand. Het is een deels gestoffeerde woning met eigen parkeerplaats voor de deur.

In Ontwikkeling
Wijkerstraatweg 267-273
Wijkerstraatweg 267 - 273 Velsen-Noord

Voormalige ” het Winkelpand”. Dit gebouw heeft een lange historie met woning gerelateerde functies, zo was er een woonwarenhuis en later een beddenwinkel gevestigd. In dit voormalig winkelgebouw zal Elfi acht duurzame appartementen gaan ontwikkelen, welke naar verwachting in Q1 2022 verhuurd zullen worden.

Aangekocht
Wijkerstraat 152 – 2
Wijkerstraatweg 152 Velsen-Noord

2 mooie appartementen gaat Elfi realiseren op het braakliggende stuk grond aan de Wijkerstraatweg 152. Het voormalige politiebureau is al omgetoverd en in dezelfde stijl zullen deze nieuwe appartementen gebouwd gaan worden. Verwachte oplevering Q4 2022

Verhuurd
De Oude Kerk Velsen-Noord
Dijckmanstraat 2 Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Wonen op een unieke plek in een prachtige gerestaureerde kerk in Velsen-Noord onder de rook van Amsterdam en Haarlem. In Velsen-Noord zijn in de voormalige Protestantse Kerk 12 luxe en ruime woningen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken en luxe voorzien. De appartementen beschikken over een privé parkeerplaats op eigen terrein en een gezellige gezamenlijke leef tuin. De appartementen variëren in grootte van 50 m2 tot 90 m2

CONTACT
In contact komen met Elfi?