woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind hier jouw
Elfi woning.

Loading...
In Ontwikkeling
Wijkerstraatweg 267-273
Wijkerstraatweg 267 - 273, Velsen-Noord

In het voormalige pand van meubelzaak De Bedweters realiseert Elfi acht duurzame appartementen. Deze Q1 2023 verhuurd zullen worden.

In Ontwikkeling
St. Jozefkerk
Wijkerstraatweg 55 A/B/C/D, Velsen-Noord

Aan de Wijkerstraatweg bevindt zich de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Deze basiliek is ontworpen door architect Jan Stuijt, waarbij de eerste steen gelegd werd op 19 maart 1908. Zo’n twintig jaren later is de kerk uitgebreid met vier schiptraveeën en een hoektoren. Momenteel is het kerkgebouw aangekocht door Elfi en zijn we in overleg met de Gemeente Velsen over de mogelijkheden om dit pand tot mooie woningen te transformeren waarbij de architectuur zoveel mogelijk behouden wordt.

Grote Hout of Koningsweg, Velsen-Noord
Nr. 2-4-6-8-10-12-14

Op de Grote Hout of Koningsweg in Velsen Noord transformeert Elfi diverse woningen en een voormalig café tot mooie eengezinswoningen en appartementen. Een aantal woningen is reeds verhuurd en een aantal zal eind Q3 2022 opgeleverd worden. Deze woningen zijn gelegen in het woonwijkje naast de de voormalige Rooms-Katholieke kerk die gewijd is aan Sint Jozef. Ook deze kerk en naast gelegen pastorie zijn eigendom van Elfi en worden ontwikkeld tot mooie woningen.

Verhuurd
Voormalig politiebureau
Wijkerstraatweg 152 / Meerweidenlaan 2 Velsen

Het voormalig politiebureau is omgebouwd tot dit mooie appartementen complex. In dit complex bevinden zich 5 appartementen
Het ligt aan een gezellige dorpstraat in een kindvriendelijke wijk. Met veel voorzieningen in de buurt waaronder een supermarkt en school op loopafstand.

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Er zullen nog 2 appartementen gerealiseerd worden naast dit pand.

In Ontwikkeling
Da Costa School
Noorderlaan 5 Velsen Noord

De voormalige Da Costa School wordt omgetoverd tot 20 appartementen.

De Da Costa School kent een lange historie.  Dit mooie karakteristieke gebouw werd geopend in 1927.  Het heeft gediend als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen.

Verhuurd
De Oude School
Banjaertstraat 2 / Pieter Janszstraat 5, Velsen-Noord

Een prachtig project in Velsen-Noord, De Oude School. In deze voormalige school zijn 8 mooie appartementen gerealiseerd. Het betreft een gestoffeerde oplevering met mooie houten vloeren, luxe keukens en fraai afgewerkte badkamers. De appartementen variëren in formaat en prijs. De grotere appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 85 m2, de kleinere hebben een gemiddelde oppervlakte van 55 m2. De Oude School bevindt zich op de hoek Banjaertstraat 2/ Pieter Janszstraat 5. Bij De Oude School geniet je niet alleen van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie, midden in een groene en waterrijke omgeving.

Momenteel is een van de appartementen (Pieter Janszstraat 5D) beschikbaar voor verhuur. Het gestoffeerde 3-kamerappartement heeft een oppervlakte van 93 m2. Je komt binnen in de hal, waar zich de meterkast en een apart toilet bevinden. Vervolgens loop je de ruime woonkamer met luxe open keuken in. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en combi magnetron/oven. In de gang bevindt zich aan de rechter kant de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Aan het eind van de gang bevinden zich de twee slaapkamers. De grote slaapkamer beschikt over openslaande deuren met toegang tot de achtertuin.

Te Huur
Binnenkort meer woningen
Op dit moment zijn al onze woningen verhuurd. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

We werken continue aan het transformeren van bestaande gebouwen naar woningen. Zodra we weer nieuwe woningen beschikbaar hebben, publiceren we dit op onze website en sturen we een alert via social media.

Aangekocht
Wijkerstraat 152 – 2
Wijkerstraatweg 152, Velsen-Noord

2 mooie appartementen gaat Elfi realiseren op het braakliggende stuk grond aan de Wijkerstraatweg 152. Het voormalige politiebureau is al omgetoverd en in dezelfde stijl zullen deze nieuwe appartementen gebouwd gaan worden. Verwachte oplevering Q4 2022

Verhuurd
De Oude Kerk Velsen-Noord
Dijckmanstraat 2, Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Wonen op een unieke plek in een prachtige gerestaureerde kerk in Velsen-Noord onder de rook van Amsterdam en Haarlem. In Velsen-Noord zijn in de voormalige Protestantse Kerk 12 luxe en ruime woningen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken en luxe voorzien. De appartementen beschikken over een privé parkeerplaats op eigen terrein en een gezellige gezamenlijke leeftuin. De appartementen variëren in grootte van 50 m2 tot 90 m2.

CONTACT
In contact komen met Elfi?