woningen

Op zoek naar een huurwoning met goede service? Vind jouw
Elfi woning hier.

Loading...
Aangekocht
Binnenkort meer
Houd onze website in de gaten

Wij werken hard aan het in beeld brengen van al onze aangekochte gebouwen en gerealiseerde woningen. Houdt onze website in de gaten voor de komende updates.

Aangekocht
Kerk 1928
Groene Jagerstraat 2 Westzaan

In 1928 is de eerste steen gelegd van deze voormalige door J. en D. Eilmann ontworpen kerk gelegd. Deze is ontworpen in de zogenoemde stijl van de ‘Amsterdamse School’. Door de hoge onderhoudskosten werd de kerk in 1978 buiten gebruik gesteld en het gebouw werd in 1980 verkocht aan particulieren en werd in de loop van de tijd gebruikt als partycentrum.

Elfi gaat de kerk terugbrengen naar haar oorspronkelijke ontwerp, waarbij het ontdaan wordt van alle aanbouwen. Het gebouw zal vervolgens getransformeerd worden naar moderne duurzame appartementen.

Aangekocht
Bedrijfshal Westzaan
Zuideinde 77 Westzaan

Dit gebouw is gebruikt als opslag voor boten en is gelegen op een prachtige locatie aan het water. In samenwerking met Collo Architecten zijn wij een ontwikkelplan aan het uitwerken om vijftien appartementen te ontwikkelen. Deze woningen zullen in Elfi stijl op duurzame wijze worden ontwikkeld.

CONTACT
In contact komen met Elfi?