elfi Zakelijk

Probleemoplossend, betaalbaar, duurzaam en betrouwbaar.

Elfi Koopt
Onze investeringscriteria:
Transformatie

Projecten geschikt voor transformatie.

Locatie

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland.

Omvang

Vastgoed met een oppervlakte van 500m2 tot 6000m2.

Vergunning

Vergunde projecten of projecten met een goede optie tot vergunning.

Transformatie projecten

Het uitvoeren van transformatieprojecten stelt ons in staat een unieke woonervaring te bieden voor een eerlijke huurprijs. Wie heeft er ooit aan gedacht om bijvoorbeeld in een kerk of een oude brandweerkazerne te wonen? Bovendien vergroot een transformatieproject de leefbaarheid in een buurt of wijk, wat bijdraagt aan de woonbeleving van zowel de huurder als de buurtbewoner. 

Het nieuwe betaalbaar huren

In de huidige markt is er een structureel tekort aan betaalbare huurwoningen in de vrije sector. Voor veel mensen is het dan ook uitdagend om een passende huurwoning te vinden. Daarbij is de nood voor woningen zo hoog, dat mensen vaak te veel betalen voor minder goed onderhouden woningen. Dit moet anders, vinden wij. Daarom voegen wij huurwoningen toe aan de markt, zorgen wij voor een goede woonstaat en houden wij de huurprijs betaalbaar.

Duurzaamheid

De focus op langeretermijnsinvesteringen zorgt voor een focus op het vinden van duurzame oplossingen. Zoals circulaire bouwprocessen, één van deze duurzame oplossingen, beginnen een steeds grotere rol te spelen binnen transformatieprojecten. Door bestaande panden te transformeren naar nieuwe woningen, worden er materialen hergebruikt. Dit resulteert in het behoud van de authenticiteit van de verschillende panden en maakt dat wij bijdragen aan duurzaam bouwen.

Contactformulier Zakelijk
Loading...
Contact
Meer informatie? Contact Joël.