skip to content

30 maart 2023

Nieuw aangekocht: Perkinsbaan 12, Nieuwegein

A 12 Artist Impression Perkinsbaan still 01

Elfi heeft het kantoorgebouw aan de Perkinsbaan 12 in Nieuwegein gekocht. In de nabije toekomst gaan we hier 19 appartementen realiseren. Elke woning krijgt een terras of balkon. WJ Projects is de aannemer en zal de woningen turn key opleveren.

Dit is het tweede project van Elfi in Nieuwegein; deze zomer start de bouw van 18 appartementen aan de Herenstraat.

Over Perkinsbaan
Perkinsbaan is een lange straat in het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein, Nederland. De straat is vernoemd naar het Britse bedrijf Perkins Engines Company Limited, dat hier in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw een grote fabriek had staan waar diesel- en gasmotoren werden geproduceerd.


In de nabije toekomst zal de omgeving van Perkinsbaan verder ontwikkeld worden, onder meer door de bouw van nieuwe woningen en kantoren. Zo zal er bijvoorbeeld in de directe omgeving van de straat een nieuw stadscentrum worden gebouwd, genaamd City Nieuwegein. Dit zal naar verwachting zorgen voor verdere groei en ontwikkeling van het zakelijk gebied rondom Perkinsbaan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en winkels te vinden in de omgeving.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden