skip to content

Voel je in no-time helemaal thuis.

Woningen van Elfi zijn duurzaam ontwikkeld en ingericht op comfort. Zo heb je bijvoorbeeld een moderne keuken en badkamer, vloerverwarming en digitale energiemeters. Met de WoonBundel vul je dit zelf verder aan.

Scroll of swipe naar beneden om de kenmerken van een Elfi-woning te bekijken op de onderstaande foto.
Woonkamer
Keuken
Toilet
Badkamer
Woonkamer
Keuken-0
Keuken-1
Badkamer

Disclaimer
De standaardontwerpen van de Elfi-woningen worden regelmatig aangepast aan de nieuwe wensen van onze huurders en de beschikbaarheid van materialen. Daarom kunnen de ontwerpen, inrichting en faciliteiten van de woningen afwijken van de beschrijving en foto's op deze pagina. De woning wordt altijd bezichtigd voordat er een huurcontract wordt getekend waarbij de oplevering van een Elfi-woning nader wordt vastgelegd.

Duurzaam

Wist je dat wij bij elke aankoop van een gebouw eerst een life cycle analyse maken? Zo stellen we vast wat het hoogst haalbare rendement is op het gebied van duurzaamheid. Zo bepalen we per project of we voor nieuwbouw of transformatie gaan.

Herbestemmen

Het liefst bouwen we bestaande gebouwen om naar nieuwe woningen. Als dit geen optie is dan demonteren we bijvoorbeeld de constructie van een gebouw om in een ander project te hergebruiken. 

De Elfi service-app

Met de Elfi service-app meld je een storing in 3 minuten. Je plant direct een afspraak op een tijdstip dat jou uitkomt. Vervolgens houden we je via WhatsApp of e-mail op de hoogte. 
20230411 Elfi Shot 12 Grote Badkamer Muziek luisteren 046

Schrijf je in voor de Woning Alert.

Schrijf je in

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden