skip to content

Arjen Lindeman

COO

Arjen behaalde zijn master Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft en studeerde ook Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij begon zijn carrière bij Bam en sloot zich later aan bij G&S Vastgoed als ontwikkelaar, waar hij zich richtte op de verwerving en ontwikkeling van complexe binnenstedelijke groene gebouwen, zoals het ABNAMRO Hoofdkantoor in Amsterdam en Wonderwoods in Utrecht.
Afdelingbeeld nl Elfi portret 10 lr

Arjen heeft passie voor architectuur en gelooft in het vanaf het begin goed aanpakken van dingen. Hij leidt multidisciplinaire teams met enorme toewijding. Wat anderen als onmogelijk beschouwen, ziet Arjen als een ware uitdaging. Hij is ervan overtuigd dat passie de drijvende kracht is achter elk succesvol begin, maar doorzettingsvermogen is cruciaal om het tot het einde te brengen. 


Arjen wil werken aan betekenisvolle projecten. In zijn vrije tijd coacht en traint Arjen het voetbalteam van zijn zoons. Ook begint hij graag zijn dag met een heerlijk ontbijt op het strand in de vroege ochtend, waar hij geniet van de rust en de zonsopgang.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden