skip to content

Bonne Stiksma

Business Analist

Hij heeft zowel een Bachelor in Econometrie & Operationele Research als een Master in Business Analytics and Quantitative Marketing behaald aan de Erasmus Universiteit, wat zijn passie voor cijfers en data weerspiegelt. Hoewel hij nog geen formele "grote mensenbaan" heeft gehad, heeft hij zijn verantwoordelijkheid en werkethiek in verschillende contexten bewezen.
No profile image

Hij is opgegroeid in Heemstede en is in veel opzichten een perfectionist. Daarnaast heeft hij een liefde voor oude muziek, wat zijn oude ziel weerspiegelt, en geniet hij van allerlei sporten, met een speciale passie voor balsporten. Voor hem geldt echt het motto: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Hij geeft de voorkeur aan actieve vakanties zoals wintersport of rondreizen, boven luieren aan het strand. Hij houdt van de bergen, zowel voor fietsen als wandelen. Hij is fanatiek en competitief, zowel in sport als in spel, en hij geniet van bord- en kaartspellen. Daarnaast is hij dol op dieren, met een speciale plek in zijn hart voor zijn oude makker, Remus, hun straathond.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden