skip to content

Ward van de Braak

CEO

Ward heeft de afgelopen 27 jaar eigenlijk altijd in het vastgoed gewerkt aan bijna alle kanten van de onderhandelingstafel. Hij is begonnen bij een lokale projectontwikkelaar en via Jones Lang LaSalle, Vastned en UBS weer terug naar de projectontwikkeling, maar wel vanuit de strategie om te bouwen voor eigen portefeuille.
Afdelingbeeld nl Elfi portret 12 lr

Hij voelt een sterke aantrekkingskracht en drang om duurzaamheid de hoogste prioriteit te geven en dit terug te zien in de corporate governance als ook in de verschillende interne processen van Elfi.

Vanuit zijn hockeyverleden ziet hij het als zijn taak en uitdaging om iedereen in zijn kracht te zetten en te laten floreren in een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen, maar wel vanuit een vaste basis om zo tot de beste teamprestatie te komen.

Thuis is zijn basis om op te laden en in verbinding te zijn met zijn vrouw, zoon en dochter om zo ook weer optimaal te kunnen presteren op zijn werk.

Zijn vrije tijd besteed hij het liefst in de bergen en in de wilde natuur. Hoe meer off-track, hoe beter. Niks is mooier om de grens op te zoeken van je eigen kunnen en angsten, zonder te ver over je eigen grens te gaan. Dat zijn de momenten waar je jezelf tegenkomt en je een ultiem gevoel van leven ervaart en je jezelf echt leert kennen.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden