skip to content

Youri Treur

Marketing & Technology Manager

Youri is gepassioneerd door de mogelijkheden van technologie om het gedrag van consumenten te beïnvloeden en klanttevredenheid te verhogen. Hij weet hoe hij de juiste technologie kan inzetten om outsourcing efficiënt en effectief te maken.
Youri 3

Youri studeerde communicatie en begon in 2000 als pionier in digitale marketing bij D-reizen en ANWB Reizen. Vervolgens werkte hij bij Tele2 als E-commerce Manager en deed hij een management traineeship. Hij werkte internationaal om best practices op het gebied van online marketing uit te rollen voor Tele2 in andere landen.

Sinds 2007 is Youri werkzaam als Digital Marketing Consultant voor diverse telecom-, retail- en mediabedrijven in Nederland en Scandinavië. Een van zijn eerste klanten was telecombedrijf Simpel, waar hij Marketing & Customer Operations Director was tot de verkoop van het bedrijf aan T-Mobile.

In zijn vrije tijd geniet hij graag van het buitenleven in de Beemster met zijn gezin, familie en vrienden. Hij is een echte Bourgondiër en houdt van goed eten en wijn.


Youri ondersteunt de snelle groei van Elfi op het gebied van marketing en digitale innovatie op het gebied van vastgoedontwikkeling en -beheer.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden