skip to content

In ontwikkeling

Da Costa School

Velsen-Noord

Momenteel wordt de voormalige Da Costa School gerenoveerd en omgebouwd tot 20 appartementen. Het karakteristieke gebouw dateert uit 1927 en heeft een rijke geschiedenis als kleuterschool en later als school voor schipperskinderen. Vanaf september 2023 zijn deze prachtige woningen beschikbaar om te huren. Interesse?  Schrijf je in en we houden je per email op de hoogte.

Vanaf

€950


Oppervlakte

50-100 m2


Beschikbaar

september 2023


Heerlijk wonen in de Westerwijkbuurt
Velsen-Noord ligt op 20 minuten rijden van Haarlem en 30 minuten rijden van Amsterdam. De Westerwijkbuurt is een rustige en kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Een basisschool en supermarkt zijn op loopafstand.

In het centrum zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen in de buurt, zoals een voetbalclub, fietscrossclub en honkbalclub. Met veel kinderen is Velsen-Noord een jonge gemeente, waar de meeste inwoners tussen de 25 en 45 jaar oud zijn.

Strand, stad en natuur in de buurt
Velsen-Noord biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en de nabijgelegen steden en stranden. Zo ligt de gezellige stad IJmuiden op slechts 20 minuten fietsen. Hier kun je heerlijk winkelen, lekker eten of genieten van een drankje op een van de terrassen.

Ook het strand van Wijk aan Zee is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. Hier kun je lekker uitwaaien, zonnebaden of genieten van de golven. Het Nationaal Park Zuid Kennemerland is ook binnen handbereik, op slechts een steenworp afstand van Velsen-Noord. Dit park biedt tal van wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur.

Velsen-Noord is dus een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene omgeving met veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl de stad en het strand ook binnen handbereik zijn.

De woningen
De appartementen variëren in oppervlakte van 50m2 tot 100m2 en hebben 1-, 2 of 3 slaapkamers. Een aantal appartementen heeft een terras, balkon of loggia.

Huurwoning Velsen-Noord
Ben je op zoek naar een huurwoning in Velsen-Noord? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden