skip to content

Verhuurd

De Oude Kerk

Velsen-Noord

Dorpse gezelligheid, midden in een groene en waterrijke omgeving. Hier kun je genieten van een heerlijk wooncomfort in een prachtig gerestaureerde kerk, die is verbouwd tot 12 appartementen. Het gebouw biedt privéparkeerplaatsen op eigen terrein en een gemeenschappelijke leeftuin om te ontspannen.

Vanaf

€ 1.107


Oppervlakte

47-96 m2


Beschikbaar

Verhuurd


Heerlijk wonen in Velsen-Noord
Op loopafstand van de buurt zijn een basisschool en supermarkt te vinden. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen in de buurt, waaronder een voetbalclub, fietscrossclub en honkbalclub. Velsen-Noord is een jonge gemeente met meer dan 1.000 kinderen. De meeste inwoners van deze buurt bevinden zich in de leeftijdscategorie tussen 25 en 45 jaar.

Strand, stad en natuur in de buurt
Velsen-Noord biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en de nabijgelegen steden en stranden. Zo ligt de gezellige stad IJmuiden op slechts 20 minuten fietsen. Hier kun je heerlijk winkelen, lekker eten of genieten van een drankje op een van de terrassen.

Ook het strand van Wijk aan Zee is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. Hier kun je lekker uitwaaien, zonnebaden of genieten van de golven. Het Nationaal Park Zuid Kennemerland is ook binnen handbereik, op slechts een steenworp afstand van Velsen-Noord. Dit park biedt tal van wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur.

Velsen-Noord is dus een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene omgeving met veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl de stad en het strand ook binnen handbereik zijn.

De appartementen
De appartementen hebben een oppervlakte die varieert van 50 m² tot 90 m² en hebben een balkon of terras. Alle woningen beschikken over een privé-parkeerplaats op eigen terrein.

Huurwoning Velsen-Noord
Ben je op zoek naar een huurwoning in Velsen-Noord? Onze woningen op deze locatie in Velsen-Noord zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden