skip to content

Verhuurd

De Oude School

Velsen-Noord

In Velsen-Noord staat De Oude School, een charmant appartementencomplex met 8 appartementen in verschillende groottes, variërend van ongeveer 55m² tot 85m². De groene en rustige omgeving maken het een heerlijke plek om te wonen in dit voormalige schoolgebouw.

Vanaf

€ 1.193


Oppervlakte

52-96 m2


Beschikbaar

Verhuurd


Heerlijk wonen in Velsen-Noord
Op loopafstand van de buurt zijn een basisschool en supermarkt te vinden. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen in de buurt, waaronder een voetbalclub, fietscrossclub en honkbalclub. Velsen-Noord is een jonge gemeente met meer dan 1.000 kinderen. De meeste inwoners van deze buurt bevinden zich in de leeftijdscategorie tussen 25 en 45 jaar.

Strand, stad en natuur in de buurt
Velsen-Noord biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en de nabijgelegen steden en stranden. Zo ligt de gezellige stad IJmuiden op slechts 20 minuten fietsen. Hier kun je heerlijk winkelen, lekker eten of genieten van een drankje op een van de terrassen.

Het strand van Wijk aan Zee is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. Hier kun je lekker uitwaaien, zonnebaden of genieten van de golven. Het Nationaal Park Zuid Kennemerland is ook binnen handbereik, op slechts een steenworp afstand van Velsen-Noord. Dit park biedt tal van wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur.

Velsen-Noord is dus een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene omgeving met veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl de stad en het strand ook binnen handbereik zijn.

Ruime en karakteristieke appartementen 
De Oude School biedt een aantal ruime appartementen met een gemiddelde oppervlakte van 85 m2 en daarnaast zijn er ook kleinere appartementen beschikbaar met een gemiddelde oppervlakte van 55 m2. Het karakteristieke karakter van De Oude School is duidelijk terug te vinden in de woningen.

Huurwoning Velsen-Noord
Ben je op zoek naar een huurwoning in Velsen-Noord? Onze woningen op deze locatie in Velsen-Noord zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden