skip to content

Verhuurd

De Pastorie

Velsen-Noord

Aan de Wijkerstraatweg, naast de voormalige R.K. Sint Joseph-kerk, bevindt zich de Pastorie St. Joseph. Elfi heeft in deze karakteristieke residentie vier appartementen gecreëerd. De Pastorie is omringd door een grote tuin met hoge bomen en is gelegen in de rustige Van Gelderbuurt.

Vanaf

€1.168


Oppervlakte

66-75 m2


Beschikbaar

Verhuurd


Wonen in de Van Gelderbuurt
Grote Hout of Koningsweg, gelegen in de Van Gelderbuurt, biedt een rustige en kindvriendelijke omgeving met relatief veel gezinnen en een basisschool en supermarkt op loopafstand. Het is gelegen op slechts 20 minuten rijden van Haarlem en 30 minuten rijden van Amsterdam.

In het centrum zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen in de buurt, zoals een voetbalclub, fietscrossclub en honkbalclub. Met veel kinderen is Velsen-Noord een jonge gemeente, waar de meeste inwoners tussen de 25 en 45 jaar oud zijn.

Strand, stad en natuur in de buurt
Velsen-Noord biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en de nabijgelegen steden en stranden. Zo ligt de gezellige stad IJmuiden op slechts 20 minuten fietsen. Hier kun je heerlijk winkelen, lekker eten of genieten van een drankje op een van de terrassen.

Ook het strand van Wijk aan Zee is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. Hier kun je lekker uitwaaien, zonnebaden of genieten van de golven. Het Nationaal Park Zuid Kennemerland is ook binnen handbereik, op slechts een steenworp afstand van Velsen-Noord. Dit park biedt tal van wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur.

Velsen-Noord is dus een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene omgeving met veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl de stad en het strand ook binnen handbereik zijn.

De woningen
De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 66m2 en 75m2. Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers en een balkon of terras dat uitkijkt op de tuin.

Huurwoning Velsen-Noord
Ben je op zoek naar een huurwoning in Velsen-Noord? Onze woningen op deze locatie in Velsen-Noord zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden