skip to content

Verhuurd

Het monument

Haarlem

Elfi heeft in het bruisende hart van Haarlem aan de Spaarnwoudestraat 8 luxe appartementen gerealiseerd in twee monumentale panden. De appartementen bieden uitzicht op het schilderachtige Spaarne of de prachtige stadstuin. Het gezellige centrum van Haarlem is eenvoudig te bereiken door simpelweg het Spaarne over te steken.

Prijs

€1.200


Oppervlakte

56-81 m2


Beschikbaar

Verhuurd


Haarlem heeft alles
Van de stadsschouwburg tot aan winkels, restaurants en het strand; alles ligt om de hoek. De stad biedt een mix van verscholen straatjes uit vervlogen tijden tot aan hippe concept stores en gezellige terrasjes aan het water. Hier vind je niet alleen Hollandse Meesters, maar ook Franse sterrenchefs. Of je nu op zoek bent naar een antiekmarkt of een popconcert, in Haarlem vind je het allemaal.

De buurt voor jonge singles en starters
De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 24 en 44 jaar. Met het treinstation op 5 minuten afstand en de uitvalswegen om de hoek ben je zo Haarlem uit.

De appartementen
Met een gemiddelde oppervlakte van 85 m2 bieden de appartementen uitzicht over het schilderachtige Spaarne of de mooie stadstuin. De appartementen zijn strak en modern uitgevoerd in helder wit en zijn voorzien van fraaie zwarte keukens en luxe badkamers. Achter het gebouw bevindt zich een kleine maar knusse stadstuin.

Huurwoning Haarlem
Ben je op zoek naar een huurwoning in Haarlem? Onze woningen op deze locatie in Haarlem zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden