skip to content

In ontwikkeling

Noordzee Kwartier

Wijk aan Zee

Elfi is bezig met de ontwikkeling van een appartementencomplex op de locatie van het voormalige hotel Noordzee, dat inmiddels gesloopt is. De locatie is gelegen op de Julianaweg 27-29. Noordzee Kwartier zal bestaan uit 28 appartementen in de stijl van Wijk aan Zee en biedt de mogelijkheid om heerlijk te wonen dicht bij het strand. Het complex is gelegen op een ideale locatie voor mensen die graag de rust en ontspanning van de kust willen ervaren, zonder daarbij te ver weg te zijn van de stad.

Oppervlakte

50-80 m2


Status

In ontwikkeling


Beschikbaar

Q3 2024Rust, natuur en gezelligheid
Wijk aan Zee heeft een zeer breed strand dat zich uitstrekt over 6,5 kilometer. Het dorp is omringd door beschermde duingebieden met mooie bossen, duinvalleien en duinmeren. Langs de duinen zijn gezellige strandpaviljoenen en surfscholen.

Naast het strand heeft Wijk aan Zee ook verschillende restaurants, cafés en bars voor een ontspannen avondje uit. Wijk aan Zee heeft een golfbaan, een bowlingcentrum, een skatepark en een speeltuin.

De woningen
De grootte van de appartementen varieert tussen de 50 en 80 vierkante meter met één of twee slaapkamers. Sommige van de appartementen hebben een balkon of terras.

Huurwoning Wijk aan Zee 
Ben je op zoek naar een huurwoning in Wijk aan Zee? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden