skip to content

Verhuurd

Koninginneweg

Haarlem

Elfi heeft 4 appartementen gerealiseerd in dit elegante herenhuis aan de Koninginneweg in Haarlem. Deze betoverende plek biedt een unieke woonervaring in het hart van Haarlem.

Vanaf

€ 400


Oppervlakte

31-86 m2


Beschikbaar

Verhuurd


Haarlem heeft alles
Van de stadsschouwburg tot aan winkels, restaurants en het strand; alles ligt om de hoek. De stad biedt een mix van verscholen straatjes uit vervlogen tijden tot aan hippe concept stores en gezellige terrasjes aan het water. Hier vind je niet alleen Hollandse Meesters, maar ook Franse sterrenchefs. Of je nu op zoek bent naar een antiekmarkt of een popconcert, in Haarlem vind je het allemaal.

Kindvriendelijke buurt
De Koninginnebuurt in Haarlem staat bekend als een zeer kindvriendelijke buurt. De buurt heeft brede trottoirs en autoluwe straten, waardoor kinderen veilig kunnen spelen en rondlopen. Ook zijn er verschillende speeltuinen en parken in de omgeving. Daarnaast zijn er diverse scholen en kinderopvangmogelijkheden in de buurt, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen met kinderen.

De appartementen
Dit elegante herenhuis met 4 appartementen is een betoverende woonplek. Het appartement op de begane grond beschikt over een prachtige tuin van 40m2. De appartementen variëren van 1-, 2-, tot 3-kamerappartementen.

Huurwoning Haarlem
Ben je op zoek naar een huurwoning in Haarlem? Onze woningen op deze locatie in Haarlem zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden