skip to content

In ontwikkeling

De Paal 18

Almere

Elfi is van plan om het bedrijfsgebouw Paal 18 te kopen met de bedoeling om er in de toekomst meer dan 50 appartementen te ontwikkelen. De Paal bevindt zich in de wijk De Gouwen in Almere Haven.

Vanaf

-


Oppervlakte

-


Beschikbaar

December 2025


Wonen in de jongste stad van Nederland
Almere is een moderne stad met veel groen en water. Het is een jonge stad waarin veel ruimte is voor vernieuwing en ontwikkeling. De stad heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden en een goede verbinding met Amsterdam en andere steden in de regio. Er zijn diverse winkelcentra, theaters en musea en ook op het gebied van sport en recreatie is er veel te doen. Kortom, Almere biedt een aantrekkelijke woonomgeving met veel mogelijkheden voor jong en oud.

Bereikbaarheid
De wijk De Gouwen is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto via de A6 en A27 als het openbaar vervoer in Almere. De stad beschikt over een uitgebreid netwerk van bussen en treinen, waarbij de treinen van de Nederlandse Spoorwegen stoppen op verschillende stations in de stad, zoals Almere Centrum, Almere Muziekwijk en Almere Buiten. De buslijnen die door de stad rijden sluiten aan op de treinstations, waardoor de wijk goed bereikbaar is en een aantrekkelijke plek vormt om te wonen.

Huurwoning Almere
Ben je op zoek naar een huurwoning in Almere? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden