skip to content

Verhuurd

Reiger- & Kievitstraat

Maassluis

Elfi heeft in de populaire vogelbuurt in Maassluis 10 appartementen gebouwd in een voormalige supermarkt. De appartementen hebben een tuintje met terras.

Vanaf

€806


Oppervlakte

50-66 m2


Beschikbaar

Verhuurd


Elfi heeft in de populaire Vogelbuurt in Maassluis tien appartementen gerealiseerd in een voormalige supermarkt. Het winkelcentrum Koningshoek ligt op slechts een steenworp afstand en in de buurt zijn er scholen, treinstations en sportfaciliteiten te vinden. Het centrum van Maassluis is op ongeveer 1 kilometer afstand van de woning gelegen.

Rust, ruimte en stedelijke voorzieningen
Maassluis is een prachtige stad gelegen aan de oevers van de Nieuwe Waterweg. Het is een gezellige stad met een rijke historie, waarin de scheepvaart een belangrijke rol speelt. In Maassluis vind je een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en cafés. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten en scholen te vinden. Door de goede verbindingen met de trein en bus ben je snel in Rotterdam of Den Haag. Wonen in Maassluis biedt een mooie combinatie van rust, ruimte en stedelijke voorzieningen.

De vogelbuurt
De Vogelbuurt in Maassluis is een geliefde woonwijk vanwege de rustige en groene omgeving. De buurt bestaat uit verschillende straten met voornamelijk eengezinswoningen en appartementen. Het is een kindvriendelijke buurt met diverse speeltuinen en basisscholen in de buurt. Ook is er een winkelcentrum in de nabije omgeving en zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

De appartementen
De woningen hebben een oppervlakte tussen de 50m2 en 66m2 en beschikken over een tuintje met terras.

Huurwoning Maassluis
Ben je op zoek naar een huurwoning in Maassluis? Onze woningen op deze locatie in Maassluis zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden