skip to content

In ontwikkeling

Rogier van der Weydestraat

Alkmaar

Het kantoorpand aan de Rogier van der Weydestraat 4 in Alkmaar is door Elfi aangekocht om het om te bouwen tot 52 appartementen.

Vanaf

€850


Oppervlakte

44-90 m2


Beschikbaar

Februari 2025


Bergermeer
De locatie is gelegen in de wijk Bergermeer. Dit is een rustige en groene wijk, gelegen ten zuiden van het centrum van Alkmaar. De wijk is ruim opgezet en heeft veel parken en groenstroken. Ook zijn er diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en biedt een prettige woonomgeving voor gezinnen en mensen die van rust en natuur houden.

Heerlijk wonen in Alkmaar
Alkmaar is een historische stad met een bruisend stadscentrum. Wonen in Alkmaar betekent genieten van gezellige grachten, pittoreske straatjes, historische monumenten en diverse evenementen. Daarnaast heeft de stad ook een goede verbinding met Amsterdam en andere grote steden in Nederland. Bovendien ben je binnen 20 minuten rijden met de auto aan het strand in Egmond aan Zee of Bergen aan Zee.

Bereikbaarheid
Alkmaar is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De stad ligt aan de A9 en heeft goede verbindingen met steden als Amsterdam, Haarlem en Den Helder. Daarnaast zijn er verschillende treinstations in en rondom Alkmaar, waardoor je snel en gemakkelijk naar andere steden kunt reizen. Ook is er een uitgebreid netwerk van buslijnen in de stad zelf en de omliggende dorpen.

Huurwoning Alkmaar
Ben je op zoek naar een huurwoning in Alkmaar? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden