skip to content

In ontwikkeling

Urban Vista

Rijswijk

In Rijswijk zal begin september de bouw van Urban Vista van start gaan, een project met 244 appartementen. Dit bijzondere project omvat de transformatie van drie voormalige kantoorgebouwen tot woningen aan de Volmerlaan 2 en Sir Winston Churchilllaan 293-297. Urban Vista is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation van Rijswijk, met een tramhalte voor de deur en gemakkelijke toegang tot de snelweg A4. Elke woontoren zal beschikken over een gedeeld dakterras. Het complex heeft een eigen parkeergarage met 6 deelauto's en een ruime fietsenstalling. Op de begane grond van de woontorens is er ruimte gereserveerd voor bedrijven.

Status

In ontwikkeling


Oppervlakte

39-80 m2


Beschikbaar

October 2024Complex met 3 woontorens
Elke woontoren zal beschikken over een gedeeld dakterras. Het complex heeft een eigen parkeergarage met 6 deelauto's en een ruime fietsenstalling. Op de begane grond van de woontorens is er ruimte gereserveerd voor bedrijven.

Comfortabele appartementen
De woningen variëren in grootte en bestaan uit 1-, 2- en 3-kamerappartementen. Elk appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een complete keuken, inclusief een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De PVC-vloeren hebben een warme houtlook, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.

Ideale plek om te wonen
Rijswijk (ZH) ligt tussen Den Haag en Delft. Het heeft een gezellig stadscentrum met diverse winkels en restaurants. Daarnaast biedt Rijswijk ook prachtige parken en natuurgebieden, zoals het Wilhelminapark en het Rijswijkse Bos. Door de vredige sfeer in vergelijking met de grotere steden en de centrale ligging is Rijswijk een ideale plek om te wonen.

Bereikbaarheid
Rijswijk is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het treinstation Rijswijk (loopafstand) ligt op de spoorlijn tussen Rotterdam en Amsterdam en er stoppen ook intercity's naar Den Haag en Leiden. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die Rijswijk verbinden met omliggende steden en dorpen. Met de auto is Rijswijk goed te bereiken via de A4 en de A13, die beide langs de stad lopen. Ook is er een goede verbinding met de A12 via de A4.

Project blog
Urban Vista heeft een eigen blog waarop je de voortgang kan volgen.

Huurwoning Rijswijk (ZH)
We verwachten dat dit project in Q4 2024 wordt opgeleverd. Ben je op zoek naar een huurwoning in Rijswijk (ZH)? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit unieke project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden