skip to content

In ontwikkeling

Urban Vista

Rijswijk

In september 2023 is in Rijswijk de bouw van Urban Vista van start gegaan, een project met 244 appartementen. Dit bijzondere project omvat de transformatie van drie voormalige kantoorgebouwen tot woningen aan de Volmerlaan 2 en Sir Winston Churchilllaan 293-297. Urban Vista is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation van Rijswijk, met een tramhalte voor de deur en gemakkelijke toegang tot de snelweg A4.

Huurindicatie

€950-€1.350


Oppervlakte

40-80 m2


Beschikbaar

December 2024Complex met 3 woontorens
Elke woontoren zal beschikken over een gedeeld dakterras. Het complex heeft een eigen parkeergarage met 6 deelauto's en een ruime fietsenstalling. Op de begane grond van de woontorens is er ruimte gereserveerd voor bedrijven.

Comfortabele appartementen
De woningen variëren in grootte en bestaan uit 1-, 2- en 3-kamerappartementen. Elk appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een complete keuken, inclusief een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De PVC-vloeren hebben een warme houtlook, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.

Perfecte woonlocatie
Gelegen tussen Den Haag en Delft, vormt Rijswijk (ZH) een ideale woonomgeving. Het beschikt over een knus stadscentrum "Oud Rijswijk' met diverse winkels, cafés en eetgelegenheden. Daarnaast biedt Rijswijk fijne parken en natuurgebieden, waaronder het Wilhelminapark en het Rijswijkse Bos. Dankzij de vredige sfeer in vergelijking met omliggende grotere steden en de centrale ligging, is Rijswijk de perfecte plek om te wonen.

Bereikbaarheid
Rijswijk is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het treinstation Rijswijk (loopafstand) ligt op de spoorlijn tussen Rotterdam en Amsterdam en er stoppen ook intercity's naar Den Haag en Leiden. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die Rijswijk verbinden met omliggende steden en dorpen. Met de auto is Rijswijk goed te bereiken via de A4 en de A13, die beide langs de stad lopen. Ook is er een goede verbinding met de A12 via de A4.

Project blog
Urban Vista heeft een eigen blog waarop je de voortgang van dit project kan volgen.

Huurwoning Rijswijk (ZH)
Verwachting is dat dit project tegen het vierde kwartaal van 2024 wordt voltooid. Zoek je een huurwoning in Rijswijk (ZH)? Registreer je kosteloos en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit bijzondere project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden