skip to content

In ontwikkeling

Urban Vista

Rijswijk

244 comfortabele appartementen in Rijswijk te huur vanaf december 2024. Urban Vista is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation van Rijswijk, met een tramhalte voor de deur en gemakkelijke toegang tot de snelweg A4. Het project bestaat uit de de transformatie van drie voormalige kantoorgebouwen tot appartementen.

Huurindicatie

€993-€1.401


Oppervlakte

39-76 m2


Beschikbaar

december 2024Urban Vista omvat drie woontorens met namen die je meteen doen wegdromen: New York, Rio de Janeiro en Sydney. Steden die bekendstaan om hun spectaculaire uitzichten! Naast deze torens bevindt zich een parkeergarage voor de auto en fiets met onder andere een aantal deelauto's. De woontoren New York en Sydney beschikken over een gedeeld dakterras, en op de begane grond is er ruimte gereserveerd voor horeca en winkels.

URBAN VISTA WEBSITE
Voor dit project heeft Elfi een aparte website ontwikkelt. Bekijk alles over het Urban Vista project en de beschikbare woningen op de website www.urbanvista.nl. Hier vind je een overzicht van het inschrijvingsproces tot het huren van een woning en veel gestelde vragen. Via de woningvinder kun je de plattegronden en alle woningdetails bekijken.

Comfortabele appartementen
De woningen variëren in grootte van 39-76 m2 en bestaan uit 1-, 2- en 3-kamerappartementen. Elk appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een complete keuken, inclusief een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De PVC-vloeren hebben een warme houtlook, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.

Overal dichtbij
Gelegen tussen Den Haag en Delft, vormt Rijswijk (ZH) een ideale woonomgeving. Het stadscentrum "Oud Rijswijk" biedt een gezellige mix van winkels, cafés en eetgelegenheden. Voor uitgebreid winkelen is er het grote overdekte winkelcentrum Boogaard. Rijswijk wordt verder gekenmerkt door prachtige parken en natuurgebieden, waaronder het Wilhelminapark en het Rijswijkse Bos. Door de vredige sfeer in vergelijking met nabijgelegen steden en de centrale ligging, is Rijswijk een ideale woongemeente.

Oud Rijswijk
In het winkelgebied van Oud Rijswijk heerst een knusse en authentieke sfeer, met meer dan 140 winkels variërend van lokale ondernemingen tot bekende winkelketens. De zaterdagmarkt nodigt uit voor een traditioneel "rondje om de kerk", waar je een scala aan producten kunt vinden, van bloemen, kaas en noten tot vis en brood. Bovendien zijn er tal van opties voor een ontspannen terrasje of een smakelijke culinaire ervaring, en parkeren is hier nog gratis beschikbaar.

Winkelcentrum Boogaard
Op ongeveer 8 minuten rijden van Urban Vista bevindt zich het winkelcentrum Boogaard. Dit gebied ondergaat momenteel een flinke ontwikkeling en wordt beoogd als het nieuwe stadscentrum van Rijswijk. In het winkelcentrum zijn alle bekende winkelketens onder één dak te vinden.

Bereikbaarheid
Rijswijk is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation Rijswijk, op loopafstand, biedt verbindingen naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Leiden. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die Rijswijk verbinden met omliggende steden en dorpen. Met de auto is Rijswijk goed bereikbaar via de snelwegen A4 en A13, die beide langs de stad lopen, en via de A12, die via de A4 te bereiken is.

Huurwoning Rijswijk (ZH)
Verwachting is dat dit project tegen het vierde kwartaal van 2024 wordt voltooid. Zoek je een huurwoning in Rijswijk (ZH)? Registreer je kosteloos en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit bijzondere project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden