skip to content

In ontwikkeling

De Wijck Appartementen

Wijk aan Zee

In de nabije toekomst zal Hotel de Wijck worden gerenoveerd en getransformeerd tot 10 appartementen. Deze locatie ligt aan de Van Ogtropweg 12. De hogere verdiepingen van het oude hotel laten nog steeds het originele gebouw zien. Deze locatie aan de duinen, met het strand om de hoek, biedt een bijzondere plek om te wonen.

Oppervlakte

55-75 m2


Status

In ontwikkeling


Beschikbaar

April 2025


Rust, natuur en gezelligheid
Wijk aan Zee heeft een zeer breed strand dat zich uitstrekt over 6,5 kilometer. Het dorp is omringd door beschermde duingebieden met mooie bossen, duinvalleien en duinmeren. Langs de duinen zijn gezellige strandpaviljoenen en surfscholen.

Naast het strand heeft Wijk aan Zee ook verschillende restaurants, cafés en bars voor een ontspannen avondje uit. Wijk aan Zee heeft een golfbaan, een bowlingcentrum, een skatepark en een speeltuin.

De woningen
De grootte van de appartementen varieert tussen de 50 en 80 vierkante meter en ze zijn voorzien van twee afzonderlijke slaapkamers. Enkele appartementen hebben een balkon of terras.

Huurwoning Wijk aan Zee
Ben je op zoek naar een huurwoning in Wijk aan Zee? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden