skip to content

In ontwikkeling

Volmerlaan

Rijswijk

Elfi heeft 4 voormalige kantoorgebouwen aan de Volmerlaan 2 en de Winston Churchillaan 293-297 gekocht. Op korte termijn start Elfi met de ontwikkeling van 244 appartementen. Het is een perfecte locatie om te wonen op 3 minuten fietsafstand van het treinstation van Rijswijk en slechts enkele minuten van de snelweg A4.

Vanaf

-


Oppervlakte

-


Beschikbaar

October 2024


Ideale plek om te wonen
Rijswijk is een stad in Zuid-Holland, gelegen tussen Den Haag en Delft. Het heeft een rijke geschiedenis en een gezellig stadscentrum met diverse winkels en restaurants. Daarnaast biedt Rijswijk ook prachtige parken en natuurgebieden, zoals het Wilhelminapark en het Rijswijkse Bos. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de snelweg A4, is Rijswijk een ideale plek om te wonen.

Bereikbaarheid
Rijswijk is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het treinstation Rijswijk ligt op de spoorlijn tussen Rotterdam en Amsterdam en er stoppen ook intercity's naar Den Haag en Leiden. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die Rijswijk verbinden met omliggende steden en dorpen. Met de auto is Rijswijk goed te bereiken via de A4 en de A13, die beide langs de stad lopen. Ook is er een goede verbinding met de A12 via de A4.

Huurwoning Rijswijk (ZH)
Ben je op zoek naar een huurwoning in Rijswijk (ZH)? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden