skip to content

In ontwikkeling

Wijkerstraatweg

Velsen-Noord

In de voormalige meubelzaak aan de Wijkerstraatweg in Velsen-Noord realiseert Elfi momenteel 9 duurzame appartementen. Deze woningen zijn energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en een warmteterugwin-installatie. Vanaf juli 2023 zijn deze woningen beschikbaar voor verhuur. Heb je interesse? Schrijf je in en we houden je per email op de hoogte.

Vanaf

€1.225


Oppervlakte

62 -71 m2


Beschikbaar

juli 2023


Heerlijk wonen in een levendige buurt
De Wijkerstraatweg is een levendige straat gelegen in het hart van Velsen-Noord. Met diverse eetgelegenheden en sportverenigingen in de buurt. Op steenworp afstand vind je een supermarkt en diverse winkels.

Strand, stad en natuur in de buurt
Velsen-Noord biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en de nabijgelegen steden en stranden. Zo ligt de gezellige stad IJmuiden op slechts 20 minuten fietsen. Hier kun je heerlijk winkelen, lekker eten of genieten van een drankje op een van de terrassen.

Ook het strand van Wijk aan Zee is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. Hier kun je lekker uitwaaien, zonnebaden of genieten van de golven. Het Nationaal Park Zuid Kennemerland is ook binnen handbereik, op slechts een steenworp afstand van Velsen-Noord. Dit park biedt tal van wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur.

Velsen-Noord is dus een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene omgeving met veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl de stad en het strand ook binnen handbereik zijn.

De appartementen
De appartementen hebben een aparte slaapkamer, badkamer en toilet en zijn ongeveer 62-71 m2 groot.

Huurwoning Velsen-Noord
Ben je op zoek naar een huurwoning in Velsen-Noord ? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden