skip to content

05 december 2022

Elfi stelt directie aan om ambitieuze groei te realiseren

DSC 8423 HIGH RESLOW RES kopie

Elfi Vastgoed BV heeft per 5 december een nieuwe statutaire directie aangesteld. Elfi focust zich op vergunde projecten in de middenhuur, waar de huurdersbeleving en duurzaamheid centraal staan. Ruim 90% van de portefeuille is reeds A+ gecertificeerd, mede door inbreng van een hoogwaardig Programma van Eisen dat Elfi op elk project als basis toepast.

Per 1 november zijn Just Pereboom als CIO/CFO, Arjen Lindeman als COO en Ward van de Braak als CEO gestart bij Elfi Vastgoed B.V. en per 5 december officieel aangetreden als statutaire directie.


Just heeft 17 jaar vastgoedervaring in het structureren van fondsen en joint-ventures en in het ophalen van leningen bij vastgoed financiers. De laatste circa 10 jaar was hij werkzaam bij OVG Real Estate / EDGE, waar zijn laatste rollen Executive Director Capital Markets & Executive Finance Director UK/US waren, waarin hij verantwoordelijk was voor alle kapitaalmarkt transacties en MT lid in de UK/US business unit.


Arjen startte zijn carrière in 2001 in bij BAM, eerst in Duitsland en later in Amsterdam. Na zes jaar trad hij in dienst bij G&S Vastgoed, waar hij diverse functies bekleedde en zich met name richtte op de ontwikkeling van grootschalige multifunctionele vastgoedprojecten. Als Head of Development was hij onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuid-Oost en het baanbrekende groene woon- en kantoorproject Wonderwoods in Utrecht. Eind vorig jaar was Arjen namens G&S Vastgoed betrokken bij de aankoop van het ABN-AMRO kantoor aan de Zuidas, de grootste single asset deal uit de Nederlandse vastgoedhistorie.


Ward heeft gedurende bijna 30 jaar carrière gemaakt als consultant, ontwikkelings-, transactie en asset manager in verschillende vastgoedsectoren. In zijn laatste rol was hij General Manager bij een single family office en tot eind 2021 als Country Manager verantwoordelijk voor alle business units bij UBS Nederland alsook voor het Asset Management Vastgoed in Europa. Van 1995 tot 2008 was hij werkzaam bij Pierik Projecten Groep, Jones Lang LaSalle en Vastned Offices & Industrial.


Professionalisering
Jasper de Rooij, oprichter van Elfi, kijkt uit naar de samenwerking. “Met deze stap halen wij meer dan 60 jaar ervaring in het vastgoed binnen en geven wij onze ambities een nieuwe impuls om verder te professionaliseren en te verduurzamen, maar ook in te zetten op een exponentiële groei in een markt waar wij heel veel kansen zien!”

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden