skip to content

25 juli 2023

Start bouw Urban Vista met 244 appartementen in Rijswijk

Elfi Urban Vista Hub Rijswijk corner view Volmerlaan

In Rijswijk zal begin september de bouw van Urban Vista van start gaan, een project met 244 appartementen. Dit bijzondere project omvat de transformatie van drie voormalige kantoorgebouwen tot woningen. Urban Vista is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation van Rijswijk, met een tramhalte voor de deur en gemakkelijke toegang tot de snelweg A4.


Elke woontoren zal beschikken over een gedeeld dakterras. Het complex heeft een eigen parkeergarage met 6 deelauto's en een ruime fietsenstalling. Op de begane grond van de woontorens is er ruimte gereserveerd voor bedrijven en winkels.


De woningen variëren in grootte en bestaan uit 1-, 2- en 3-kamerappartementen. Elk appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een complete keuken, inclusief een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De PVC-vloeren hebben een warme houtlook, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.


TVU Bouw (VolkerWessels) neemt de realisatie van dit project op zich, en de oplevering is gepland vanaf het vierde kwartaal van 2024. Dit project is gefinancierd door Tristan’s TIP One Debt Fund.


Wil je wonen in Urban Vista? Schrijf je in op onze website en we houden je op de hoogte van de voortgang van dit geweldige project in Rijswijk.

Elfi Urban Vista Hub Rijswijk corner view Volmerlaan close up
Elfi Urban Vista Hub Rijswijk commercial space
Elfi Urban Vista Hub Rijswijk rooftop terrace

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden