skip to content

Duco de Wit 

Transactie manager

Duco de Wit woont al 13 jaar in Amsterdam en het afgelopen jaar samen met zijn vriendin. Hij is een fervent wielrenner en heeft afgelopen jaar meegedaan aan Luik-Bastenaken-Luik. Elk jaar gaat hij met een groep vrienden op fietsvakantie, wat een belangrijk onderdeel van zijn leven is.
Duco de wit

Na zijn studie financial management aan de VU heeft hij twee jaar bij een M&A-kantoor gewerkt. De afgelopen vijf jaar werkt hij bij CBRE Investment Management. Aanvankelijk lag zijn focus op de acquisitie van woningen en logistieke panden door heel Nederland. De laatste jaren heeft hij zich vooral beziggehouden met het opbouwen van de seedportfolio voor het nieuwe Europese woonfonds van CBRE, met aankopen van nieuwbouwwoningen in onder andere Duitsland, de Nordics, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

De woningmarkt is momenteel een zeer actueel onderwerp, wat het werk voor Duco uitdagend en interessant maakt. Het biedt de voldoening dat hij bijdraagt aan het creëren van plekken die uiteindelijk de thuisbasis van mensen zullen worden.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden