skip to content

Kristian Aipassa 

Chief Real Estate Officer

Kristian heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in projectontwikkeling. Hij begon zijn carrière als technisch ontwikkelaar, groeide daarna in commerciële rollen en heeft nu uitgebreide ervaring in projectacquisitie en het ontwikkelen van multidisciplinaire teams.
No profile image

Bij The Student Hotel (The Social Hub) heeft hij een immense groei van de portefeuille meegemaakt, eerst verantwoordelijk voor projecten in Nederland en daarna de groei in het buitenland in diverse Europese steden, onder andere Barcelona, Glasgow, Berlijn & Wenen. Later heeft hij bij International Campus (Brookfield) een vergelijkbare Europese expansie als managing director NL en Co-Head development Europe begeleid.

Kristian haalt veel voldoening uit het smeden van zijn teams tot geoliede machines die samen aanzienlijke groei realiseren, altijd met een vleugje humor.

Hij krijgt energie van het samenwerken met gepassioneerde bouwers en ontwikkelaars. Samen iets creëren en een positieve impact hebben op de maatschappij met respect voor elkaars belangen is wat hem drijft.

Hij geniet ervan om bij te dragen aan kwalitatief hoogwaardige huisvesting en gemeenschappen, met als doel deze betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen.

Hij is ontzettend trots op zijn 3 stralende dochters. Om zijn hoofd leeg te maken, is hij vaak te vinden in de sportschool, waar hij zich uitleeft met HIIT-trainingen en Crossfit.

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden