skip to content

In ontwikkeling

Herenstraat

Nieuwegein

Elfi heeft verschillende panden gekocht in de wijk Jutphaas in Nieuwegein, gelegen aan de Herenstraat langs het Merwedekanaal en de Armensteeg. Medio 2023 start de bouw van 18 prachtige appartementen en eengezinswoningen op deze locatie.

Vanaf

€1.150


Oppervlakte

54-80 m2


Beschikbaar

Augustus 2024


Heerlijke wonen in Nieuwegein
Nieuwegein heeft een uitstekende ligging nabij de snelwegen A2 en A27. Deze centrale ligging maakt het een ideale plek om te wonen voor mensen die in de buurt van Utrecht willen wonen.
Nieuwegein biedt een goede mix van groen en stedelijke voorzieningen, waaronder een groot winkelcentrum, diverse restaurants en gezellige terrassen. De stad heeft tevens uitstekende openbaar vervoersverbindingen, met onder andere een sneltram richting Utrecht en een busstation met diverse buslijnen.

Jutphaas
De wijk Jutphaas in Nieuwegein biedt een prettige woonomgeving met veel groen en water. Het is een rustige buurt met een historisch karakter en gezellige straatjes. De wijk heeft verschillende voorzieningen op loopafstand, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en een bibliotheek. Ook zijn er diverse restaurants en cafés te vinden. Het Merwedekanaal loopt langs de Herenstraat en biedt een prachtig uitzicht op het water. De wijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wonen in Jutphaas is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en comfort, maar toch dicht bij de stad Utrecht willen wonen.

Huurwoning Nieuwegein
Ben je op zoek naar een huurwoning in Nieuwegein? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden