skip to content

In ontwikkeling

Rijnburg

Nieuwegein

Wonen, werken en recreëren vormen de kern van de herontwikkeling van het kantorengebied Rijnhuizen tot een nieuwe woonwijk in Nieuwegein. In deze nieuwe woonwijk zie je de geschiedenis weerspiegeld, van Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen tot de appel- en perenbomen uit de vroegere boomgaarden. Onder de naam "Rijnburg" gaat Elfi 19 appartementen realiseren aan de Perkinsbaan 12. Elke woning krijgt een terras of balkon. WJ Projects is de aannemer en zal deze woningen sleutelklaar opleveren.

Vanaf

€1.250


Oppervlakte

58-80 m2


Beschikbaar

Medio 2025


Dit is het tweede project van Elfi in Nieuwegein; binnenkort start de bouw van 18 appartementen en eengezinswoningen aan de Herenstraat en Armensteeg (De Roskam).

Rijnhuizen
De komende jaren groeit Rijnhuizen tot een volwaardige wijk met 2.500 woningen, enkele kantoren, een supermarkt, diverse horecagelegenheden en sportvoorzieningen en een eigen park. Perkinsbaan is een lange straat in het huidige bedrijventerrein Plettenburg. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en winkels te vinden in de omgeving.

Huurwoning Nieuwegein
Ben je op zoek naar een duurzame huurwoning in Nieuwegein? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden