skip to content

In ontwikkeling

Perkinsbaan

Nieuwegein

Elfi heeft het kantoorgebouw aan de Perkinsbaan 12 in Nieuwegein gekocht. In de nabije toekomst gaan we hier 19 appartementen realiseren. Elke woning krijgt een terras of balkon. WJ Projects is de aannemer en zal de woningen turn key opleveren.

Vanaf

€1.250


Oppervlakte

58-80 m2


Beschikbaar

Medio 2025


Dit is het tweede project van Elfi in Nieuwegein; deze zomer start de bouw van 18 appartementen aan de Herenstraat.

Over Perkinsbaan
Perkinsbaan is een lange straat in het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein. De straat is vernoemd naar het Britse bedrijf Perkins Engines Company Limited, dat hier in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw een grote fabriek had staan waar diesel- en gasmotoren werden geproduceerd.

De omgeving van Perkinsbaan zal verder ontwikkeld gaan worden in de toekomst, onder meer door de bouw van nieuwe woningen en kantoren. Ook het nieuwe stadscentrum, City Nieuwegein staat in de steigers. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en winkels te vinden in de omgeving.

Huurwoning Nieuwegein
Ben je op zoek naar een huurwoning in Nieuwegein? Schrijf je gratis in en we houden je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Samen met de buurt

Voorzieningen in de omgeving.

Loading...

Copyright 2023 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden