skip to content

De kracht van duurzaamheid

Ontdek hoe kleine veranderingen in ons dagelijks leven een grote impact hebben op de gezondheid van onze planeet. Kies je voor jezelf of voor het klimaat? Of is er ruimte voor beide? Krijgt iedereen gelijke kansen? Kan iedereen volwaardig meedoen in onze samenleving? Bij Elfi geloven we dat we samen de kracht van duurzaamheid kunnen omarmen op weg naar een wereld waarin zowel mens als planeet centraal staan.

In deze Duurzaamheidsverklaring vertellen we je over onze ESG-doelen en beleid voor hoe we duurzaamheidsrisico's in onze beslissingen meenemen. We leggen ook meer uit over zaken zoals het milieu, sociale aspecten, en duurzame investeringen volgens de regels van artikel 8(1) van de SFDR (EU Verordening 2019/2088).Onze ESG-ambities

Elfi's plannen voor duurzaamheid omvatten wat we willen bereiken en hoe we het gaan meten op de gebieden Environment, Social en Governance. We streven ernaar om als organisatie te werken met de focus op huurders, en we vinden milieuaspecten van essentieel belangrijk voor hoe we zakendoen. In 2023 heeft Elfi haar ESG-strategie ontwikkelt. Dit jaar start Elfi met het rapporteren van haar ESG-doelen.

Lees meer

Elfi Duurzaamheidrichtlijnen

Duurzaamheid vormt de basis voor blijvende groei van de waarde van ons portfolio, onze organisatie en onze samenleving. In onze beslissingen staan de wensen en tevredenheid van onze huurders altijd centraal. De Elfi Duurzaamheidrichtlijnen geven de stappen en acties aan die nodig zijn om de ESG-ambities van Elfi te realiseren.

Lees meer

Verklaring over de belangrijkste nadelige gevolgen van beleggingsbeslissingen voor duurzaamheidsfactoren
Conform artikel 4, lid 1, onder a) van de SFDR verklaart Elfi hierbij dat het rekening houdt met de ongunstige effecten van haar beleggingsbeslissingen op duurzaamheidsfactoren. Elfi bevordert diverse milieu- en sociale kenmerken en neemt de ongunstige effecten op duurzaamheid in overweging bij haar investeringsbesluitvormingsprocedures.

Lees meer

Veel gestelde vragen

Esg scrabble

Copyright 2024 Elfi

Disclaimer

Cookies

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden